Sovellusten tietosuoja-asetusten hallinta Xbox Onessa

Kun lataat sovelluksia Kaupasta Xbox Oneen, jokainen sovellus vaatii lupaa konsolissa olevien tietojen käyttöön. Voit hallita Microsoftin keräämiä tietoja ja niiden käyttötapaa konsolin tietosuoja-asetusten avulla.

Sovellusten tietosuoja-asetusten hallinta Xbox One -konsolissa

Voit hallita sovellusten tietosuoja-asetuksia ja konsolista kerättyjä tietoja seuraavasti:

1. Valitse Xbox One -konsolissa Asetukset > Tietosuoja ja verkkoturvallisuus > Sovelluksen tietosuoja.
  2. Valitse luettelosta niiden tietojen vieressä olevat valintaruudut, joiden keräämiseen haluat myöntää luvan.

Huomautus Kun myönnät sovelluksille luvan, se tallennetaan vain kyseiseen konsoliin. Jos käytät useita konsoleita, myönnä sovelluksille lupa kaikissa konsoleissa.

Sovellusten tietosuoja-asetusten hallinta lapsen tilillä

Jos käytät lapsen tiliä, sinun on pyydettävä perheeseesi kuuluvaa aikuista kirjautumaan sisään Microsoft-tililleen ja muuttamaan tietosuoja-asetuksiasi. Voit hallita sovellusten tietosuoja-asetuksia ja konsolista lapsen tililtä kerättyjä tietoja seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään konsoliin aikuisen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla.
  2. Valitse Asetukset > Perhe.
  3. Valitse lapsen tili, jota haluat hallinnoida, ja sitten Tietosuoja ja verkkoturvallisuus > Sovelluksen tietosuoja luvan myöntämistä varten.

Huomautus Jos kirjautuneena on useita pelaajia, sovellukset voivat käyttää vain sellaisia tietoja, joiden käyttöön kaikki ovat myöntäneet luvan.