Xbox Onen ja Xbox 360:n tietosuojan ja verkkoturvallisuuden hallinta tietokoneella

Pikalinkki

Kirjaudu sisään tiliisi osoitteessa Xbox.com käytönvalvonta-asetusten hallintaa varten.

Yleiskuvaus

Käytönvalvonta-asetukset sisältävät sekä tietosuojaan että verkkoturvaan liittyviä asetuksia. Voit hallita omia ja lastesi asetuksia yhdessä paikassa osoitteessa Xbox.com.

Tällä sivulla

Tietosuoja-asetusten hallinta

Vaihe 1: Valitse millä tahansa Xbox.com-sivulla Oma tili. Kirjaudu sisään käyttämällä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta ja salasanaa.

Vaihe 2: Valitse Tietosuoja, perhe ja foorumit ja sitten Tietosuoja-asetukset. (Tai valitse Profiili ja sitten Tietosuoja-asetukset.)

Huomautus Microsoft suhtautuu tietosuojaan ja verkkoturvallisuuteen vakavasti, joten sivusto voi pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi suojauskoodilla. Hanki koodi pyydettäessä ohjeiden mukaan. Kun saat koodin, kirjoita se verkkosivulla sille varattuun tilaan.

Vaihe 3: Valitse sen henkilön pelaajatunnus, jonka asetuksia haluat hallinnoida.

picture

Vain Xbox One: Aikuiset voivat hallita omia ja Xbox One -perheeseensä kuuluvien lasten asetuksia. Jos yrität valita toisen aikuisen pelaajatunnuksen, sinua estetään näkemästä hänen asetuksiaan tai tekemästä muutoksia.

Vaihe 4: Siirry sivulla alaspäin ja tarkista sekä päivitä omat ja perheenjäsentesi tietosuoja-asetukset.

Vaihe 5: Kun olet valmis, siirry sivun loppuun ja valitse vihreä Tallenna-painike.

Verkkoturvallisuuden asetusten hallinta

Jotkin Xbox Onen toiminnot eroavat Xbox 360:stä. Siksi sinun on tehtävä eri päätöksiä itsellesi ja perheellesi sen mukaan, käytätkö Xbox 360- vai Xbox One -konsolia.

Voit tarkastella tai muuttaa verkkoturvallisuusasetuksia seuraavasti:

Vaihe 1: Valitse millä tahansa Xbox.com-sivulla Oma tili. Kirjaudu sisään käyttämällä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta ja salasanaa.

Vaihe 2: Valitse Tietosuoja, perhe ja foorumit ja sitten Tietosuoja-asetukset. (Tai valitse Profiili ja sitten Tietosuoja-asetukset.)

Vaihe 3: Valitse sen henkilön pelaajatunnus, jonka asetuksia haluat hallinnoida.

Vaihe 4: Valitse Xbox 360:n verkkoturvallisuus tai Xbox Onen verkkoturvallisuus.

Huomautus Microsoft suhtautuu tietosuojaan ja verkkoturvallisuuteen vakavasti, joten sivusto voi pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi suojauskoodilla. Hanki koodi pyydettäessä ohjeiden mukaan. Kun saat koodin, kirjoita se verkkosivulla sille varattuun tilaan.

Vain Xbox One: Aikuiset voivat hallita omia ja Xbox One -perheeseensä kuuluvien lasten asetuksia. Jos valitset toisen aikuisen pelaajatunnuksen, sinua estetään näkemästä hänen asetuksiaan tai tekemästä muutoksia.

Vaihe 5: Tarkastele asetusten luetteloa ja päätä jokaisen asetuksen osalta, haluatko Xboxin sallia toiminnon käytön, valitsemalla Salli tai Estä.

Vain Xbox One -ostokset: Xbox Onen ostosten ja latausten tapauksessa voit sallia ”mitä tahansa”, ”vain maksuttoman” sisällön tai ”ei mitään”.

picture

Xbox 360:n liikuntatiedot: Xbox 360:ssä voit päättää, haluatko jakaa liikuntatilastot, joihin sisältyvät poltetuista kaloreista, pelin kestosta, liikkumisen tehosta sekä Kinect-peleissä ja -sovelluksissa tapahtuneen fyysisen toiminnan palautteesta saadut kuntopisteet. Pituutta, painoa ja syntymävuotta ei koskaan jaeta muiden Xbox Live -jäsenien kanssa. Voit kuitenkin päättää kahdesta asiasta: siitä, että kuka näkee tietosi, ja että tallennetaanko Xbox 360:n harjoitustiedot online- vai offline-tilassa.

picture

Vaihe 6: Kun olet valmis, siirry sivun loppuun ja valitse vihreä Tallenna-painike.