Xbox Onen ja Xbox 360:n tietosuojan ja verkkoturvallisuuden hallinta tietokoneella

Yleiskuvaus

Xbox One- ja Xbox 360 -konsoleissa voit määrittää tietosuojan ja verkkoturvallisuuden asetusten hallinnointitavan.

Voit hallita Xbox Liven tietosuojan ja verkkoturvallisuuden asetuksia Xbox.comissa seuraavasti.

Vaihe 1: Kirjaudu sisään minkä tahansa Xbox.com-sivun (esimerkiksi tämän) yläreunassa Microsoft-tilisi sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Vaihe 2: Valitse Oma tili.

Vaihe 3: Valitse Oma tili -sivun alaosasta Tietosuojan ja verkkoturvallisuuden hallinta.

Huomautus Microsoft suhtautuu tietosuojaan ja verkkoturvallisuuteen vakavasti, joten sivusto voi pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi suojauskoodilla. Jos näet tämän, hanki koodi noudattamalla näytön ohjeita.

picture

Vaihe 4: Kun saat koodin, kirjoita se sille varattuun tilaan.

picture

Tietosuoja-asetusten hallinta

Microsoft on sitoutunut toimittamaan innovatiivisia tuotteita, joten niihin lisätään ajoittain uusia toimintoja tai muutetaan joidenkin asioiden kuvausta. Xbox on sitoutunut antamaan sinun joustavasti päättää, mitä haluat jakaa ja kenen kanssa haluat jakaa sen. Xbox on sitoutunut myös antamaan vanhemmille ja huoltajille mahdollisuuden päättää, mitä perheenjäsenet voivat jakaa muiden kanssa. Kun hallinnoit omia tietosuoja-asetuksiasi, voit siksi hallinnoida itseäsi tai jos olet perheessä aikuinen, voit myös tehdä päätöksiä perheeseesi kuuluvien lasten puolesta.

Jos olet lapsi tai jos muut perheenjäsenet ovat myös aikuisia, et luonnollisesti näe muiden asetuksia etkä myöskään pysty hallinnoimaan niitä.

Voit tarkastella tai muuttaa tietosuoja-asetuksia noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1: Kirjaudu sisään minkä tahansa Xbox.com-sivun (esimerkiksi tämän) yläreunassa Microsoft-tilisi sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Vaihe 2: Valitse Oma tili.

Vaihe 3: Valitse Tietosuoja, perhe ja foorumit.

picture

Vaihe 4: Valitse Tietosuoja-asetukset.

Vaihe 5: Valitse sen henkilön pelaajatunnus, jonka asetuksia haluat hallita.

Huomautus Jos näet punaisen ympyrän, joka on vedetty viivalla yli, se tarkoittaa, että pelaajatunnus, jonka yrität valita, kuuluu aikuiselle. Siksi et näe kyseisen henkilön asetuksia etkä myöskään pysty muuttamaan niitä. Pyydä henkilöä kirjautumaan sisään Xbox.comiin ja hallinnoimaan omia asetuksiaan.

picture

Xboxissa voit tehdä erilaisia ”verkkoturvallisuusasetuksia” koskevia päätöksiä. Verkkoturvallisuusasetukset ovat itsellesi tai perheenjäsenillesi tehtyjä valintoja, jotka määrittävät, mitkä Xboxin toiminnot sopivat perheellesi parhaiten.

Xbox One on uutuus, joten jotkin sen toiminnot eroavat Xbox 360:stä. Siksi sinun on tehtävä eri päätöksiä itsellesi ja perheellesi sopivimmista toimintojen tyypeistä sen mukaan, käytätkö Xbox 360- vai Xbox One -konsolia.

Voit tarkastella tai muuttaa verkkoturvallisuusasetuksia seuraavasti:

Vaihe 1: Valitse sen henkilön pelaajatunnus, jonka asetuksia haluat hallinnoida.

Huomautus Jos näet punaisen ympyrän, joka on vedetty viivalla yli, se tarkoittaa, että pelaajatunnus, jonka yrität valita, kuuluu aikuiselle. Siksi et näe kyseisen henkilön asetuksia etkä myöskään pysty muuttamaan niitä. Pyydä henkilöä kirjautumaan sisään Xbox.comiin ja tekemään omat valintansa.

Vaihe 2: Voit hallinnoida Xbox 360:n asetuksia valitsemalla Xbox 360:n verkkoturvallisuus. Voit hallinnoida Xbox Onen asetuksia valitsemalla Xbox Onen verkkoturvallisuus.

Verkkoturvallisuuteen liittyvien valintojen hallinta

Xboxissa voit tehdä erilaisia ”verkkoturvallisuusasetuksia” koskevia päätöksiä. Verkkoturvallisuusasetukset ovat itsellesi tai perheenjäsenillesi tehtyjä valintoja, jotka määrittävät, mitkä Xboxin toiminnot sopivat perheellesi parhaiten.

Xbox One on uutuus, joten jotkin sen toiminnot eroavat Xbox 360:stä. Siksi sinun on tehtävä eri päätöksiä itsellesi ja perheellesi sopivimmista toimintojen tyypeistä sen mukaan, käytätkö Xbox 360- vai Xbox One -konsolia.

Voit tarkastella tai muuttaa verkkoturvallisuusasetuksia seuraavasti:

Vaihe 1: Valitse sen henkilön pelaajatunnus, jonka asetuksia haluat hallinnoida.

Huomautus Jos näet punaisen ympyrän, joka on vedetty viivalla yli, se tarkoittaa, että pelaajatunnus, jonka yrität valita, kuuluu aikuiselle. Siksi et näe kyseisen henkilön asetuksia etkä myöskään pysty muuttamaan niitä. Pyydä henkilöä kirjautumaan sisään Xbox.comiin ja tekemään omat valintansa.

Vaihe 2: Voit hallinnoida Xbox 360:n asetuksia valitsemalla Xbox 360:n verkkoturvallisuus. Voit hallinnoida Xbox Onen asetuksia valitsemalla Xbox Onen verkkoturvallisuus.

picture

Vaihe 3: Tarkastele asetusten luetteloa ja päätä jokaisen asetuksen osalta, haluatko Xboxin sallia toiminnon käytön, valitsemalla Salli tai Estä.

Huomautus Tietoja Kauppapaikan sisällöstä: Xbox Onen ostosten ja latausten tapauksessa voit sallia ”mitä tahansa”, ”vain maksuttoman” sisällön tai ”ei mitään”.

picture

Huomautus Xbox 360:n harjoitustiedoista: Xbox 360:ssä voit päättää, haluatko jakaa harjoitustilastot, joihin sisältyvät poltetuista kaloreista, pelin kestosta, liikkumisen tehosta sekä Kinect-peleissä ja -sovelluksissa tapahtuneen fyysisen toiminnan palautteesta saadut kuntopisteet. Pituutta, painoa ja syntymävuotta ei jaeta koskaan jaeta muiden Xbox Live -jäsenien kanssa. Voit kuitenkin päättää kahdesta asiasta: siitä, että kuka näkee tietosi, ja että tallennetaanko Xbox 360:n harjoitustiedot online- vai offline-tilassa.

picture

Vaihe 4: Kun olet valmis, siirry sivun loppuun ja napsauta vihreää Tallenna-painiketta.

Siinä kaikki! Kun valitset Tallenna, muutokset otetaan Xbox Livessä käyttöön.