Kirjautumisasetusten hallinta Xbox 360 -konsolilla

Yleiskuvaus

Voit hallita kirjautumisasetuksia Xbox 360 -konsolilla usealla eri tavalla. Voit tallentaa salasanasi konsoliin, jolloin sinun ei tarvitse antaa sitä joka kerta erikseen. Suojauksen parantamiseksi voit myös määrittää konsolin pyytämään sitä aina, kun kirjaudut sisään.

Voit myös poistaa salasanasi muista Xbox 360 -konsoleista etäältä, jotta muut eivät pääse käyttämään tiliäsi ilman lupaasi.

Tällä sivulla kerrotaan, miten voit hallita näitä kirjautumisasetuksia.

Aiheet

Valitse, haluatko vaatia salasanaa sisäänkirjautumisen aikana

Kun määrität Xbox 360 -konsolin asetukset ensimmäisen kerran tai kun lataat Xbox Live -profiilisi konsoliin, voit valita, haluatko konsolin muistavan salasanasi. Salasanaa ei oletusarvoisesti tallenneta.

•  Jos haluat kirjautua sisään ilman, että sinulta pyydetään salasanaa joka kerta, valitse Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehto.
  • Pidä mielessä, että kun valitset tämän vaihtoehdon, kaikki konsolisi käyttäjät voivat kirjautua sisään sinuna ja käyttää tilitietojasi. Tämä koskee myös mahdollisesti tallentamiasi luottokorttitietoja.
  • Jätä Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehto valitsematta, jos haluat, että konsoli pyytää salasanaa tilille kirjautumista varten. Tästä on hyötyä, jos kotisi muut käyttäjät pääsevät helposti käyttämään konsoliasi tai jos olet ladannut profiilisi ystävän kotona.
Download Profile (Lataa profiili) -näytössä on korostettu Remember Password (Muista salasana) -asetus.

Älä enää vaadi salasanaa, kun sitä on vaadittu aikaisemmin

Jos olet määrittänyt konsolin pyytämään salasanaa aina, kun käytät konsolia, etkä enää halua tehdä niin, voit muuttaa tämän asetuksen, kun kirjaudut seuraavan kerran sisään.

Kun sinulta kysytään Microsoft-tilin salasanaa, valitse Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehto. Sitä ei enää kysytä.

Vaadi salasanaa, kun sitä ei aikaisemmin ole vaadittu

Jos et tällä hetkellä vaadi salasanaa, mutta päätät parantaa suojausta vaatimalla sitä, voit muuttaa asetuksen seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään konsoliin Xbox Live -pelaajatunnuksellasi ja salasanallasi.
  2. Siirry kohtaan settings (Asetukset) ja valitse sitten Account Management (Tilin hallinta).
  3. Vieritä oikealle ja valitse sitten Account Security (Tilin suojaus).
Account Management (Tilin hallinta) -näytössä on korostettu Account Security (Tilin suojaus) -asetus.
  1. Valitse Password at Sign-In (Salasanan käyttö kirjautumisessa).
Account Security (Tilin suojaus) -näytössä on korostettu Password at Sign-in (Salasanan käyttö kirjautumisessa) -asetus.
  1. Valitse Require Password Here (Vaadi salasanaa). Valitse pyydettäessä Continue (Jatka).
Password at Sign-in (Salasanan käyttö kirjautumisessa) -näytössä on asetukset On All Other Consoles (Kaikissa muissa konsoleissa) ja Require Password Here (Vaadi salasanaa), joka on korostettu.

Kun seuraavan kerran kirjaudut sisään Xbox Live -pelaajatunnuksellasi, konsoli pyytää sinua antamaan Microsoft-tilisi salasanan.

Poista salasana muista Xbox 360 -konsoleista etäältä

Jos lataat Xbox Live -profiilisi toiseen konsoliin, eikä sitä ole suojattu salasanalla tai salasanasi joutuu vääriin käsiin, voit poistaa salasanan etätoimintona, jotta kukaan muu ei pääse kirjautumaan profiiliisi. Voit tehdä tämän kahdella tavalla:

Vaihtoehto 1: Vaihda salasanasi. Kun joku yrittää seuraavan kerran kirjautua sisään konsoliin, johon salasanasi on tallennettu, sisäänkirjautuminen epäonnistuu, jos uutta salasanaa ei tiedetä.

Vaihtoehto 2: Poista profiilisi kaikista Xbox 360 -konsoleista, joihin se on aikaisemmin ladattu. Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään tiliisi Xbox.comissa.
  2. Valitse pelaajatunnusvaihtoehtojen luettelosta Xbox-asetukset.
  3. Valitse Xbox 360 -profiilin suojaus.
  4. Valitse Edellytä profiilin lataamista.

Kun olet valinnut Edellytä profiilin lataamista -asetuksen, se otetaan välittömästi käyttöön. Profiilisi ja historiasi jäävät Xbox.comiin, Xbox Liveen ja Xbox 360 -konsoleihin. Kaikkien, jotka haluavat käyttää Xbox 360 -konsolia sinun profiilillasi, myös sinun, on kuitenkin ladattava profiilisi uudelleen Xbox Live -yhteyden muodostamista varten.

Lisätietoja profiilin lataamisesta on ohjeaiheessa Xbox Live -profiilin lataaminen toiseen Xbox 360 -konsoliin tai sen lataaminen uudelleen.

Xbox 360 -profiilin suojaus -sivulla näet, että milloin olet käyttänyt konsolia viimeksi ja että onko sinun annettava salasana sisäänkirjauduttaessa vai ei.