Xbox 360 -konsoli ei kysy suojauskoodia

Kaksivaiheisen vahvistuksen ottaminen käyttöön Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi sovelluksen salasanan luontia ja tilin kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöönottoa varten.

Otin käyttöön kaksivaiheisen vahvistuksen. Kuinka kirjaudun sisään Xbox 360:een, jos se ei kysy suojauskoodia?

Sinun on ensin luotava sovelluksen salasana, jos haluat kirjautua Xbox 360:een käyttämällä kaksivaiheista vahvistusta. Tätä salasanaa käytetään sisäänkirjautumiseen konsoliin Microsoft-tilin salasanan sijaan.

Sovelluksen salasanan määrittäminen

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Siirry Suojaus-kohdassa vierittämällä alas Hallitse suojauksen lisäasetuksia -kohtaan.

Huomautus Suojaustietojen arkaluonteisuuden vuoksi sinua pyydetään vastaanottamaan suojauskoodi, jotta voimme varmistua henkilöllisyydestäsi.

3. Valitse Luo uusi sovelluksen salasana.
  4. Kirjoita järjestelmän luoma sovelluksen salasana muistiin. Anna tämä salasana pyydettäessä Xbox 360 -konsolissa.

Tärkeää Suosittelemme, että tallennat tämän salasanan turvalliseen paikkaan.

5. Voit tallentaa tämän salasanan konsoliin valitsemalla valintaruudun, kun sinulta kysytään, että haluatko tallentaa salasanan.

Sovelluksen salasanan vaihtaminen

Haluat ehkä vaihtaa sovelluksen salasanan tilin suojauksen parantamiseksi. Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Siirry Suojaus-kohdassa vierittämällä alas Hallitse suojauksen lisäasetuksia -kohtaan.

Huomautus Suojaustietojen arkaluonteisuuden vuoksi sinua pyydetään vastaanottamaan suojauskoodi, jotta voimme varmistua henkilöllisyydestäsi.

3. Valitse Poista aiemmin luodut sovelluksen salasanat.

Huomautus Kaikki eri laitteita tai sovelluksia varten luomasi sovelluksen salasanat poistetaan. Sinun on korvattava ne kaikki yksitellen.

4. Luo uusi sovellussalasana toimimalla aikaisemmin tässä artikkelissa olevan Sovelluksen salasanan määrittäminen -kohdassa olevien ohjeiden mukaan.