Todentamisavaimen vaatiminen kirjauduttaessa Xbox One -konsoliin

Yleiskuvaus

Voit hallita Xbox Onen käyttöoikeuksia määrittämällä henkilökohtaisen todentamisavaimen. Sen avulla voit suojata sisäänkirjautumisen ja estää ostokset, joita et itse hyväksy. Tämä on erityisen tärkeää, jos määrität sisältörajoituksia muille perheenjäsenille. Muista, että Xbox One ei kirjaa sinua automaattisesti ulos. Todentamisavain toimii siis parhaiten, kun muistat kirjautua ulos lopetettuasi pelaamisen.

Lue lisätietoja todentamisavaimen määrittämisen eduista.

Todentamisavaimen vaatiminen sisäänkirjauduttaessa

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
Asetukset-näytössä on korostettu Kaikki asetukset -asetus.
  1. Valitse Tilit-kohdasta Kirjautuminen, suojaus ja todentamisavain.
Asetukset-päänäytössä on korostettu Sisäänkirjautuminen, suojaus ja todentamisavain -asetus.
  1. Valitse Luo oma todentamisavain.
Sisäänkirjautuminen, suojaus ja todentamisavain -näytössä on korostettu Luo oma todentamisavain -asetus.
  1. Anna kuusinumeroinen todentamisavain ja vahvista se sitten antamalla se uudelleen. Palaat välittömästi Kirjautuminen, suojaus ja todentamisavain -näyttöön.
Näytössä näkyy digitaalinen näppäimistö, jonka vieressä on teksti Käytä ohjainta tai kaukosäädintä ja syötä 6-numeroinen todentamisavaimesi.
  1. Valitse Muuta sisäänkirjautumis- ja tietoturva-asetuksiani.
Kirjautuminen, suojaus ja todentamisavain -näytön Muuta kirjautumis- ja suojausasetuksia -asetus on korostettu.
  1. Valitse joko Varmista, että se olen minä tai Kysy todentamisavaintani.
    • Varmista, että se olen minä: Astu Kinectin eteen, niin sinut kirjataan sisään, ja olet valmis pelaamaan. Kysymme todentamisavaintasi, ennen kuin ostat sisältöä tai muutat asetuksiasi tai jos kirjaudut sisään ilman, että sinut tunnistetaan.
    • Kysy todentamisavaintani: Kysymme todentamisavaintasi, ennen kuin kirjaudut sisään, ostat sisältöä tai muutat asetuksiasi.
Näytössä näkyy kirjautumis- ja suojausasetuksia, muun muassa Ei esteitä, Varmista, että se olen minä ja Kysy todentamisavaintani.