Todentamisavaimen määrittämisen edut Xbox One -konsolissa

Yleiskuvaus

Xbox Onessa voit määrittää oman todentamisavaimen. Kuusimerkkinen todentamisavain tarjoaa seuraavat edut:

• Todentamisavain estää lasta kirjautumasta sisään vanhempana ja ohittamasta lapsilukituksen asetuksia. Jos tämä asetus on käytössä, lapsi ei voi kirjautua sisään vanhempana napsauttamalla vanhemman kuvaa eikä muuttaa vanhempansa määrittämiä lapsilukituksen asetuksia.
  • Todentamisavain estää luvattomat veloitukset. Voit vaatia todentamisavainta minkä tahansa Xbox Live -ostoksen yhteydessä. Todentamisavain estää lapsia tekemästä luvattomasti ostoksia.
  • Todentamisavaimen avulla vanhemmat voivat myöntää poikkeuksia sisällön käyttöön. Sisältörajoituksen voi kumota vain siten, että vanhempi antaa oman todentamisavaimensa. Näin on helppo hallita, mitä sisältöä lapset käsittelevät Xbox One -konsolissa.
  • Todentamisavain kulkee mukana laitteesta toiseen. Voit käyttää profiiliisi määrittämääsi todentamisavainta kaikissa Xbox One -konsoleissa. Tiedät, että tilisi on turvallisesti tallennettu ystävän Xbox One -konsoliin käyttövalmiiksi seuraavaa pelikertaa varten, kunhan muistat kirjautua ulos lopettaessasi.
  • Unohtunut todentamisavain palautetaan Microsoft-tilin salasanaksi. Jos unohdat todentamisavaimen, konsoli palauttaa varokeinona Microsoft-tilisi salasanan.

Huomautus Todentamisavaimia ei siirretä Xbox 360 -konsoliin. Lisätietoja Xbox 360:n lapsilukkoasetuksista on ohjeaiheessa Xbox 360 -lapsilukon määrittäminen.