Todentamisavaimen vaatiminen ostoksiin Xbox One -konsolissa

Yleiskuvaus

Voit valvoa tililläsi tehtäviä ostoksia vaatimalla todentamisavainta ennen ostoksen suorittamista. Lue lisätietoja todentamisavaimen määrittämisen eduista.

Todentamisavaimen vaatiminen ostosten yhteydessä

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  1. Valitse Asetukset.
  1. Valitse Kaikki asetukset.
  1. Valitse Tilit-kohdasta Kirjautuminen, suojaus ja todentamisavain. Jos olet aikaisemmin vaatinut salasanaa asetusten muuttamista varten, sinua pyydetään antamaan se nyt.
  1. Valitse Kirjautuminen, suojaus ja todentamisavain -kohdasta Muuta kirjautumis- ja suojausasetuksia.
  1. Vieritä oikealle ja valitse Customize (Mukauta).
  1. Vieritä oikealle ja valitse Kysy todentamisavaintani tehdessä ostoksia.
  1. Voit poistaa asetuksen käytöstä toistamalla tämän vaiheen ja valitsemalla Todentamisavainta ei tarvita.

Nyt todentamisavain vaaditaan aina, kun tililläsi tehdään ostoksia.