Virhe Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in (Salasanan vaatimisessa sisäänkirjautumiseen ilmeni ongelmia) Xbox 360 -konsolissa

Saat jonkin seuraavista virhesanomista, kun yrität vaatia salasanaa sisäänkirjautumiseen Xbox 360 -konsolissa:

Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in on other consoles. (Salasanan vaatimisessa sisäänkirjautumiseen ilmeni ongelmia toisilla konsoleilla.) Salasanasi on yhä toisten konsolien muistissa. Yritä myöhemmin uudelleen tai kokeile salasanan vaatimista sisäänkirjautumisessa www.xbox.com-sivustossa. Jos epäilet jonkun toisen käyttävän tiliäsi, lue lisätietoja sivulta xbox.com/security.

Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in on this console. (Salasanan vaatimisessa sisäänkirjautumiseen ilmeni ongelmia tällä konsolilla.) Salasanasi on yhä tämän konsolin muistissa. Yritä myöhemmin uudelleen tai kokeile salasanan vaatimista sisäänkirjautumisessa www.xbox.com-sivustossa. Jos epäilet jonkun toisen käyttävän tiliäsi, lue lisätietoja sivulta xbox.com/security.

Tämä ongelma ilmenee, kun yrität vaatia salasanaa käyttääksesi profiiliasi muissa Xbox-konsoleissa.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-08-20T06:15:58.4414807+00:00

Ratkaisu 2: Vaadi salasanaa kirjautumiseen

Sinun on Microsoft-tilisi salasanan avulla poistettava automaattinen sisäänkirjautuminen konsolissa käytöstä. Voit tehdä tämän muutoksen vain verkossa Oma tili -sivulla. Näiden ohjeiden avulla voit poistaa Microsoft-tilin salasanan, jotta muut eivät pääse käyttämään Xbox Live -profiiliasi ilman sitä. Toimi näin:

1. Siirry osoitteeseen account.xbox.com.
  2. Kirjaudu Xbox Live -tiliisi liitetyllä Microsoft-tilillä (sähköpostiosoite ja salasana). Jos olet unohtanut Microsoft-tilisi salasanan, lisätietoja on kadonneen salasanan ratkaisussa.
  3. Valitse oikeassa yläkulmassa pelaajatunnuksesi ja Xbox-asetukset.
  4. Valitse oikealta puolelta Xbox 360 -profiilin suojaus.

Näet sellaisten konsolien lukumäärän, joissa ei vaadita salasanaa kirjautumiseen.

5. Valitse Edellytä profiilin lataamista, jolloin sinun on ladattava profiilisi uudelleen Xbox Livestä käyttämällä omaa Microsoft-tiliäsi ja salasanaasi, ennen kuin käytät profiiliasi konsolissa. Aiemmin ladatut kopiot profiilistasi lakkaavat toimimasta, ja kaikki Xbox Liveen tallentamattomat profiilin muutokset tai saavutukset menetetään.

Tärkeää Jos luulet, että salasanasi on päätynyt vääriin käsiin, sinun tulisi myös vaihtaa Microsoft-tilisi salasana. Toimi näin:

1. Siirry Microsoft-tilin sivulle ja kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla sisään.
  2. Valitse Suojaus ja salasana.
  3. Valitse Salasana-kohdasta Vaihda salasana.

Ratkaisu 3: Poista profiilisi ja lataa se uudelleen

Voit poistaa profiilisi Xbox 360 -konsolista, jolloin vanhat tallennetut salasanasi poistetaan konsolista. Seuraa ohjeita ohjeaiheessa Xbox Live -profiilin lisääminen ja poistaminen Xbox 360 -konsolista ja poista vain oma profiilisi. Lataa sitten profiilisi uudelleen:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Valitse Download Profile (Lataa profiili).
    Huomautus Eikö Download Profile (Lataa profiili) -vaihtoehto ole näkyvissä? Tämä tarkoittaa, että olet kirjautunut sisään toisella profiililla. Kirjaudu ulos painamalla X-painiketta ja valitse sitten Download Profile (Lataa profiili).
  3. Valitse Download Profile (Lataa profiili) -näytön alaosasta Download Profile (Lataa profiili).
  4. Kirjoita Xbox Live -profiiliisi liitetty Microsoft-tilin sähköpostiosoite. Jos et tiedä sitä, lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen selvittäminen.
  5. Anna Microsoft-tilisi salasana. Jos olet unohtanut sen, sinun on vaihdettava salasanasi.
    Huomautus Jos tilisi on Xbox Live -lapsitili, profiilin lataamista varten tarvitaan vanhemman Microsoft-tilin tiedot.
  6. Kun olet ladannut profiilin konsoliin, sinulta kysytään, haluatko konsolin muistavan salasanasi.
    • Jos haluat kirjautua sisään ilman, että sinulta pyydetään salasanaa joka kerta, valitse Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehto.
    • Jätä Remember Password (Muista salasana) -vaihtoehto valitsematta, jos haluat, että konsoli pyytää salasanaa tilille kirjautumista varten. Tästä on hyötyä, jos kotisi muut käyttäjät pääsevät helposti käyttämään konsoliasi tai jos olet ladannut profiilisi ystävän kotona.

Lisätietoja

Voit rajoittaa Xbox Live -profiilisi käyttöä kaikilla konsoleilla vaatimalla, että profiiliisi kirjautuminen edellyttää Microsoft-tilin salasanan antamista. Lisätietoja on ohjeaiheessa Kirjautumisasetusten hallinta Xbox 360 -konsolilla.