Pelaajatunnukseesi kirjauduttiin edellisen kerran toisella konsolilla

Miksi saan tämän sanoman?

Jos sinulla on useita Xbox 360 -konsoleita tai haluat pelata ystäväsi luona, voit ladata Xbox Live -profiilisi tai pelaajatunnuksesi useaan konsoliin. Jos olet ladannut Xbox Live -profiilisi sellaiseen konsoliin, jota et tavallisesti käytä, saatat saada seuraavan viestin, kun kirjaudut profiiliisi:

Gamertag was last signed in on another console. (Pelaajatunnukseen kirjauduttiin edellisen kerran toisella konsolilla.)

Mitä teen, jos saan tämän sanoman?

Tämä tarkoittaa, että käytit toista konsolia kirjautuessasi profiiliisi edellisen kerran. Jos tämä pitää paikkansa, jatka huoletta hauskanpidon pariin – sanoma on vain ilmoitus.

Jos pelaat usein kaverin luona, sinun kannattaa suojata Xbox Live -profiilisi salasanalla, jotta kukaan muu ei voi kirjautua sisään profiiliisi. Ohjeet tähän ovat ohjeaiheessa Xbox Live -profiilin suojaaminen salasanalla etätoimintona.

Mitä pitäisi tehdä, jos en ladannut profiiliani toiseen konsoliin?

Jos kuitenkin saat tämän viestin, mutta et ole viime aikoina kirjautunut Xbox Live -profiiliisi toisella konsolilla, tiliisi on ehkä murtauduttu. Lisätietoja tarvittavista toimista, jos epäilet tilisi joutuneen murtautumisen kohteeksi, on ohjeaiheessa Mitä tehdä, jos Xbox Live -tili on varastettu.

Lisätietoja tilin suojauksesta on sivulla Xbox Live -tilin suojaus.

Tärkeää
Xbox-tuki ei voi palauttaa Microsoft-tilin salasanoja. Voit vaihtaa Microsoft-tilin salasanan täällä.