Vierasavaimen poistaminen Xbox One -konsolissa

Jos päätät, että et enää halua rajoittaa, mitä vieraat voivat tarkastella Xbox One -konsolillasi, kun et ole kirjautunut sisään, tai haluat sallia vieraille heidän oman Xbox-profiilinsa lisäämisen, voit poistaa luomasi vierasavaimen. Toimi näin:

Voit poistaa vierasavaimen Xbox One -konsolissa seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Kirjaudu sisään. Vieritä alas ja valitse tili, johon haluat kirjautua sisään.
  1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta , kun olet kirjautunut sisään.
  1. Valitse Asetukset.
  1. Valitse Kaikki asetukset.
  1. Valitse Järjestelmä.
  2. Valitse Signed-out content restrictions (Sisältörajoitukset uloskirjautuneena).
  1. Vahvista henkilöllisyytesi antamalla salasanasi uudelleen.
  1. Valitse Poista vierasavain.
  1. Anna vierasavain sen poistamista varten.

Huomautus Jos olet unohtanut vierasavaimen, anna vierasavain kolme kertaa väärin, niin konsoli kysyy salasanaasi. Anna salasanasi vierasavaimen poistamista varten.