Microsoft-tilin suojaustietojen poistaminen

Tilin suojaustietojen poistaminen Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi suojaustietoina käytettävän puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen poistamista varten.

Yleiskuvaus

Tällä sivulla kerrotaan, kuinka voit poistaa suojaustiedot Microsoft-tilistäsi. Suojaustiedot muodostuvat meille antamastasi sähköpostiosoitteesta ja/tai puhelinnumerosta, joita käytetään henkilöllisyytesi vahvistamiseen.

Yksittäisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen poistaminen

1. Kirjaudu selaimella Microsoft-tiliisi.
  2. Valitse aloitussivulla Suojaus ja tietosuoja ja sitten Lisää suojausasetuksia.
  3. Jos saat suojauskoodin teksti- tai sähköpostiviestinä ja sinua pyydetään vahvistamaan, että olet tilin omistaja, anna koodi toimimalla ohjeiden mukaan.
  4. Vahvista Suojausasetukset-sivulla, että olet määrittänyt Suojaustiedot auttavat pitämään tilisi suojattuna -kohdassa vähintään yhden puhelinnumeron tai yhden sähköpostiosoitteen suojausta varten.

Huomautus Jos luettelossa on vain yhden tyyppiset suojaustiedot (esimerkiksi vain puhelinnumero, mutta ei sähköpostiosoitetta), sinun on lisättävä uusi puhelinnumero tai sähköpostiosoite ennen vanhojen suojaustietojen poistamista. Toimi näin:

1. Valitse Suojaustietojen lisääminen.
    2. Valitse Suojaustietojen lisääminen -ruudusta Puhelinnumero tai Vaihtoehtoinen sähköpostiosoite ja anna sitten tietosi.
    3. Valitse Seuraava ja vahvista tiedot toimimalla ohjeiden mukaan.
  5. Valitse poistettavan puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen vierestä Poista.
  6. Sinulle lähetetään ilmoitus käyttämääsi sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Tämä on varotoimi siltä varalta, että muutokset on tehnyt joku muu kuin sinä. Tällöin voit peruuttaa muutoksen toimimalla ilmoituksessa olevien ohjeiden mukaan.

Kaikkien suojaustietojen poistaminen

Jos sinun on poistettava kaikki aikaisemmin määrittämäsi puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet (jos et esimerkiksi enää pysty käyttämään niitä), katso Microsoft-tilin kaikkien suojaustietojen päivittäminen.