Poista Microsoft-tilisi suojaustiedot

Tilin suojaustietojen poistaminen Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi suojaustietoina käytettävän puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen poistamista varten.

Yleiskuvaus

Tällä sivulla kerrotaan, kuinka voit poistaa suojaustiedot Microsoft-tilistäsi. Suojaustiedot muodostuvat meille antamastasi sähköpostiosoitteesta ja/tai puhelinnumerosta, joita käytetään henkilöllisyytesi vahvistamiseen.

Yksittäisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen poistaminen

1. Kirjaudu verkkoselaimella Microsoft-tiliisi.
  2. Siirry kohtaan Account (Tili), valitse Security (Suojaus) ja valitse sitten Update info (Päivitä tiedot).
  3. Sinulle lähetetään teksti- tai sähköpostiviestinä suojauskoodi, jolla voit vahvistaa, että olet tilin omistaja. Noudata annettuja ohjeita kyseisen koodin syöttämiseen.
  4. Ennen kuin poistat vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron, varmista, että sinulla on vahvistettu vaihtoehto, jota voit käyttää. Jos sinulla on vain yksi vaihtoehto ja olet vaihtamassa sitä, lisää tietoihin uusi puhelinnumero tai sähköpostiosoite ennen kuin poistat entisen.
  5. Valitse poistettavan puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen vierestä Poista.
  6. Sinulle lähetetään ilmoitus käyttämääsi sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Tämä on varotoimi siltä varalta, että muutokset on tehnyt joku muu kuin sinä. Siinä tapauksessa peruuta muutos toimimalla ohjeiden mukaan.

Kaikkien suojaustietojen poistaminen

Jos sinun on poistettava kaikki aikaisemmin määrittämäsi puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet (jos et esimerkiksi enää pysty käyttämään niitä), katso Microsoft-tilin kaikkien suojaustietojen päivittäminen.