Sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi, että pystyt kirjautumaan sisään Xbox Oneen

Kun yrität kirjautua sisään Xbox One -konsoliisi, sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi, eikä sisäänkirjautuminen onnistu.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Käynnistä Xbox One -konsoli uudelleen

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.
  5. Yritä kirjautua uudelleen sisään.

Jos tämä ratkaisu ei ratkaissut ongelmaa, siirry tämän sivun seuraavaan ratkaisuun.

Ratkaisu 2: Poista tilisi konsolista ja lisää se uudelleen

Vaihe 1: Poista tilisi konsolista

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Tili-kohdasta Poista tilejä.
  5. Valitse tilisi ja vahvista poisto.

Huomautus Tilin poistoprosessi on mahdollisesti toistettava jopa viisi kertaa, jotta tili poistetaan luettelosta.

Vaihe 2: Käynnistä Xbox One -konsoli uudelleen

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Tili-kohdasta Käynnistä konsoli uudelleen.

Vaihe 3: Lisää tilisi uudelleen konsoliin

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Lisää ja hallitse.
  4. Valitse Lisää uusi.
  5. Anna Microsoft-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.
  6. Määritä mukautusasetukset seuraavissa näytöissä.

Jos tämä ratkaisu ei poista ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Palauta oletusasetukset

Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään, sinun on palautettava konsolisi tehdasasetukset. Lisätietoja on ohjeaiheessa Konsolin tehdasasetusten palauttaminen Xbox Onessa.

Varoitus Jos palautat konsolin tehdasasetukset, kaikki tilit, sovellukset, pelit, tallennetut pelit ja asetukset poistetaan. Menetät myös kaikki tiedot, joita ei ole synkronoitu Xbox Liveen. (Konsoli synkronoidaan automaattisesti Xbox Liven kanssa, kun se on yhteydessä palveluun.)

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.