Xbox One -konsolin vierasavaimen ja rajoitusten määrittäminen

Parametrien avulla voit määrittää sen, mitä sisältöjä Xbox Onella voi tarkastella, kun kukaan ei ole kirjautunut sisään. Voit käyttää vierasavainta näiden rajoitusten hallintaa varten.

Sinun on luotava vierasavain näiden rajoitusten hallintaa varten. Vierasavain on kuusinumeroinen koodi, joka määritetään konsolissa. Muutoksia voivat tehdä vain käyttäjät, joilla on vierasavain.

Haluat ehkä antaa useille ihmisille, kuten lomasi aikana talostasi vastaavalle henkilölle, luvan näiden rajoitusten ohittamiseen. Jos heillä ei ole omaa Xbox Live -tiliä, anna heille vierasavain.

Vierasavaimen luominen

Voit helposti luoda vierasavaimen Xbox Onessa. Toimi näin:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
Xbox Onen aloitusnäyttö, jossa on avattu opas
  1. Valitse Asetukset.
Oppaan Asetukset-kuvake on valittuna, ja näytössä on Asetukset-valikko.
  1. Valitse Kaikki asetukset.
Xbox Onen aloitusnäytössä näkyy opas, näytössä on Asetukset-valikko, ja Kaikki asetukset -asetus on korostettu.
  1. Valitse System (Järjestelmä) > Signed-out content restrictions (Sisältörajoitukset uloskirjautuneena).
Xbox Onen Kaikki asetukset -näyttö, Signed-out content restrictions (Sisältörajoitukset uloskirjautuneena) -asetus korostettuna
  1. Valitse Luo vierasavain.
Signed-out content restrictions (Sisältörajoitukset uloskirjautuneena) -näyttö, Luo vierasavain -asetus korostettuna
  1. Luo kuusinumeroinen todentamisavain ohjaimella. Käytä koodia, jonka muistat helposti, mutta jota muut eivät pysty arvaamaan.
Aseta todentamisavain -näyttö, jossa on numeronäppäimistö

Oikeuksien myöntäminen sisältöihin ja sovelluksiin

Kun olet luonut vierasavaimen, parametrien avulla voit määrittää sen, mitä sisältöjä Xbox Onella voi tarkastella, kun kukaan ei ole kirjautunut sisään. Tee näin:

1. Valitse Sisällön ja sovellusten käyttäminen.
Signed-out content restrictions (Sisältörajoitukset uloskirjautuneena) -näyttö, Sisällön käyttöoikeus -asetus korostettuna
  1. Vieritä alas ja valitse ikään perustuva sisältötaso, jonka käytön haluat sallia vieraille. Ikään perustuvat luokitukset määräytyvät sijainnin mukaan. Kullakin tasolla saatavilla olevien sisältöjen kuvaus on esitetty näytön oikealla puolella. Paina ohjaimen B-painiketta , kun olet valmis.
Näytössä on ikäluokka-asetuksia, joista Appropriate up to age 14 (Sopiva enintään 14-vuotiaille) -asetus on korostettu.
  1. Jos haluat käyttää muuta kuin Rajoittamaton-asetusta, voit halutessasi piilottaa iän perusteella sopimattomat sisällöt sovellusten ja sisältöjen hakutuloksista tai kaupasta. Paina ohjaimen B-painiketta , kun olet valmis.
Vieraan käyttöoikeus sisältöön ja sovelluksiin -näyttö, josta on valittu Piilota luettelot haussa, kaupoissa ja sovelluksissa -asetus
  1. Aikuisille tarkoitetut tv-ohjelmat on oletusarvoisesti estetty. Jos haluat muuttaa tätä asetusta, valitse Poista esto aikuisille tarkoitetusta TV:stä ja paina sitten ohjaimen B-painiketta , kun olet valmis.
Poistetaanko esto aikuisille tarkoitetusta TV:stä? -näyttö, valittavissa ovat vaihtoehdot Poista esto aikuisille tarkoitetusta TV:stä ja Peruuta, joka on korostettu.
  1. Oletusarvoisesti konsoli sallii uusien tilien lataamisen tai luonnin, kun konsoliin ei ole kirjautunut sisään kukaan. Voit estää tämän toiminnon varmistamalla, että Anna käyttäjien ladata ja luoda uusia tilejä -asetusta ei ole valittu.
Signed-out content restrictions (Sisältörajoitukset uloskirjautuneena) -näyttö, Anna käyttäjien ladata ja luoda uusia tilejä -asetus korostettuna, mutta sen valintaruutu valitsematta