Kaksivaiheisen vahvistuksen poistaminen käytöstä

Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi kaksivaiheisen vahvistuksen poistamiseksi käytöstä.

Kaksivaiheinen vahvistus on Microsoft-tilin valinnainen lisäsuojausmenetelmä. Voit poistaa kaksivaiheisen vahvistuksen käytöstä ja poistaa tämän vaatimuksen kaikista käyttämistäsi laitteista, konsoleista ja sovelluksista toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Jos sinua pyydetään vahvistamaan henkilöllisyytesi, anna laitteeseen lähetetty suojauskoodi.
  3. Valitse Suojaus ja tietosuoja ja sitten Hallitse suojauksen lisäasetuksia.
  4. Vieritä Suojausasetukset-kohdassa alas Kaksivaiheinen tarkistaminen -kohtaan.
  5. Valitse Poista kaksivaiheinen tarkistaminen käytöstä ja vahvista muutos, kun sinua pyydetään tekemään niin.
Kaksivaiheisen vahvistuksen Poista käytöstä -asetus on korostettu.