Kaksivaiheisen vahvistuksen poistaminen käytöstä

Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi kaksivaiheisen vahvistuksen poistamiseksi käytöstä.

Kaksivaiheinen vahvistus on Microsoft-tilin valinnainen lisäsuojausmenetelmä. Voit poistaa kaksivaiheisen vahvistuksen käytöstä ja poistaa tämän vaatimuksen kaikista käyttämistäsi laitteista, konsoleista ja sovelluksista toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi. Jos sinua pyydetään vahvistamaan henkilöllisyytesi, anna laitteeseen lähetetty suojauskoodi.
  2. Valitse Suojaus ja tietosuoja ja rullaa sitten alas ja valitse Hallitse suojauksen lisäasetuksia. Sinua pyydetään kirjoittamaan salasanasi tai vastaanottamaan suojauskoodi, jotta tiedämme, että juuri sinä teet muutoksia tilisi suojaustietoja.
  3. Kohdassa Kaksivaiheinen vahvistus valitse Poista kaksivaiheinen tarkistaminen ja vahvista muutos, kun sinua pyydetään tekemään niin.
Kaksivaiheisen vahvistuksen Poista käytöstä -asetus on korostettu.