Microsoft-tilin kaikkien suojaustietojen päivittäminen

Tilin suojaustietojen päivittäminen Kirjautuminen Microsoft-tiliisi suojaustietoina käytettävän puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen päivittämistä varten

Yleiskuvaus

Joissakin tilanteissa sinun on ehkä poistettava tai vaihdettava Microsoft-tilisi suojaustiedot. Näin voi käydä, jos saat uuden puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai olet kirjoittanut suojaustiedot väärin. Tällä sivulla kerrotaan, miten voit poistaa ja vaihtaa Microsoft-tilisi vahvistamiseen käytettävät puhelinnumerot tai sähköpostiosoitteet.

Microsoft-tilin suojaustietojen päivittäminen

Voit poistaa ja vaihtaa kaikki Microsoft-tilisi suojaustiedot toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Huomautus Jos olet poistanut ja vaihtanut suojaustietosi edellisen 30 päivän aikana, sinun on odotettava 30 päivän jakson loppuun, ennen kuin voit tehdä tämän uudelleen. Tämä odotusaika auttaa sinua suojaamaan tiliäsi siltä varalta, että hyökkääjä saa salasanasi.

1. Siirry Suojaa tilisi -sivulle ja kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
    Näyttöön tulee suojauskoodikehote.
  2. Valitse Minulla ei ole mitään näistä ja sitten Seuraava.
Minulla ei ole mitään näistä -valintaruutu on valittu Microsoft-tilin verkkosivulta.
  1. Poista, vaihda tai vahvista suojaustietosi noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
Valintaikkunassa on asetuksia, joiden avulla voit lisätä sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron tilin suojaustiedoiksi.

Kun olet päivittänyt kaikki suojaustiedot

Päivitys kestää 30 päivää, ja tänä aikana voit kirjautua sisään konsoleihin, mutta tilillä ei voi tehdä tiettyjä asioita. Suojaustietojen päivittämisen jälkeen odotettavissa ovat seuraavat asiat:

• Poistettaviksi valitut suojaustiedot poistetaan 30 päivän kuluttua. Tänä aikana lähetämme poistettavaan puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen ilmoituksia siltä varalta, että hyökkääjä yrittää poistaa tietosi.
  • Kun 30 päivän odotusaika on mennyt, lähetämme sinulle ilmoituksen, että voit lisätä uuden puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.
  • Tätä prosessia ei voi nopeuttaa.
  • Voit jatkaa konsolin käyttöä 30 päivän odotusajan aikana, mutta et voi tehdä muutoksia salasanaasi tai käyttää tiliäsi verkko-ostosten tekemiseen.
  • Et voi tehdä tilisi suojaukseen liittyviä muutoksia tai hallita lapsilukkoasetuksia verkossa.