Microsoft-tilisi suojaustietojen tarkistaminen

Suojaustietojen vahvistaminen Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi suojaustietojen vahvistamista varten.

Kun lisäät Microsoft-tiliisi yhteystiedot, kuten puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen, parannat sillä suojausta. Näiden tietojen avulla voit todistaa henkilöllisyytesi, jos sinun on tehtävä muutoksia tiliisi silloin, kun esimerkiksi unohdat salasanasi tai luulet, että tiliisi on murtauduttu.

Kun olet lisännyt nämä tiedot, sinun on vahvistettava ne, ennen kuin voit käyttää niitä henkilöllisyytesi todistamiseen. Toimi tällä sivulla olevien ohjeiden mukaan ja ota selvää, miten voit vahvistaa suojaustietosi.

Suojaustietojen vahvistaminen tietokoneesta tai muusta Internetiä käyttävästä laitteesta

Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään käyttämällä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta ja salasanaa.
  2. Valitse Suojaus ja tietosuoja.
  3. Valitse Hallitse suojauksen lisäasetuksia.
  4. Valitse suojaustietojen vierestä Vahvista.
  5. Saat teksti- tai sähköpostiviestinä suojauskoodin, jolla voit vahvistaa, että olet tilin omistaja. Kirjoita koodi saatuasi sen ja valitse sitten Vahvista.

Huomautus Henkilöllisyytesi todistamista varten antamaasi puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta ei voi käyttää ennen suojaustietojen vahvistamista.

Suojaustietojen vahvistaminen Xbox One -konsolissa

Kun sinua pyydetään vahvistamaan suojaustiedot, kun käytät Xbox One -konsolia, toimi konsolissa annettujen ohjeiden mukaan.

Suojaustietojen vahvistaminen Xbox 360 -konsolissa

Kun sinua pyydetään vahvistamaan suojaustiedot, kun käytät Xbox 360 -konsolia, toimi konsolissa annettujen ohjeiden mukaan:

1. Xbox lähettää antamaasi puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen vahvistuskoodin. Kirjoita koodi konsolin näytössä saatuasi sen.
  2. Sinun on kirjauduttava sisään Microsoft-tilisi sähköpostiosoitteella ja salasanalla puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen vahvistamista varten, ennen kuin voit käyttää niitä henkilöllisyytesi todistamiseen.
  3. Näet juuri lisäämäsi sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron. Vahvista se valitsemalla Use this security info (Käytä näitä suojaustietoja).