Microsoft-tilisi suojaustietojen tarkistaminen

Suojaustietojen vahvistaminen Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi suojaustietojen vahvistamista varten.

Kun lisäät Microsoft-tiliisi yhteystiedot, kuten puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen, parannat sillä suojausta. Näiden tietojen avulla voit todistaa henkilöllisyytesi, jos sinun on tehtävä muutoksia tiliisi silloin, kun esimerkiksi unohdat salasanasi tai luulet, että tiliisi on murtauduttu.

Kun olet lisännyt nämä tiedot, sinun on vahvistettava, että sinulla on pääsy niihin, ennen kuin voit käyttää niitä henkilöllisyytesi todistamiseen. Voit myös saada virheilmoituksen konsolissasi, kun yrität ladata tiliäsi tai kirjautua sisään konsoliisi, jos et ole vahvistanut juuri lisättyjä suojaustietojasi.

Toimi tällä sivulla olevien ohjeiden mukaan ja ota selvää, miten voit vahvistaa suojaustietosi.

Suojaustietojen vahvistaminen tietokoneesta tai muusta Internetiä käyttävästä laitteesta

Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään käyttämällä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta ja salasanaa.
  2. Valitse Tietoturva.
  3. Valitse Päivitystiedot.
  4. Valitse suojaustietojen vierestä Vahvista.
  5. Saat teksti- tai sähköpostiviestinä suojauskoodin, jolla voit vahvistaa, että olet tilin omistaja. Kirjoita koodi saatuasi sen ja valitse sitten Vahvista.

Suojaustietojen vahvistaminen konsolissa

Kun sinua pyydetään vahvistamaan suojaustiedot, kun käytät Xbox One- tai Xbox 360 -konsolia, toimi konsolissa annettujen ohjeiden mukaan. Lähetämme sinulle koodin antamaasi puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Täydennä vahvistus antamalla koodi.

Voit päivittää suojaustietosi milloin tahansa kirjautumalla sisään osoitteessa account.microsoft.com.