Xbox Music- ja Zune musiikki + video -sisällön lapsilukkoasetusten säätäminen

Xbox Music -sovelluksella ja Zunen perheasetuksilla voit vanhemman tai huoltajan ominaisuudessa säädellä musiikin ja videoiden käyttöä perheessäsi. Näiden asetusten avulla voit päättää, haluatko sallia aikuisille tarkoitetun musiikin, musiikkivideoiden ja Xbox Music -kaupan tai Elokuvat ja tv-ohjelmat -kaupan sisällön käyttämisen. (Tämä asetus ei vaikuta tietokoneeseen jo ladattuun sisältöön.)

Perheasetusten avulla voit hallita

• lapsesi mahdollisuuksia tehdä ostoksia
  • aikuisille tarkoitetun sisällön käyttöä.

Huomautus Jos haluat luoda Xbox Onella lapsitilin alle 18-vuotiaalle, perehdy ohjeaiheeseen Uuden jäsenen lisääminen Xbox One -perheeseen.

Xbox Music -sovelluksen lapsilukkoasetusten säätäminen

Säädä Xbox Music -sovelluksen (Windows 8 ja Windows 8.1) tietosuoja-asetuksia seuraavasti:

1. Käynnistä Music-sovellus.
  2. Sipaise oikeasta reunasta kohti keskustaa tai vie kohdistin näytön oikeaan ylä- tai alakulmaan.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Oma tili.
  5. Valitse Tietosuoja- ja verkkoasetukset.
  6. Kirjaudu pyydettäessä sisään tiliisi.
  7. Valitse Tietosuoja- ja verkkoasetukset -sivulla Xbox 360:n verkkoturvallisuus -välilehti.
  8. Vieritä sivun alaosaan.
  9. Valitse Musiikki, musiikkivideot ja Windows Phone -pelit -kohdassa Sallittu tai Torjuttu. (Oletusarvo on Torjuttu.)
  10. Valitse Tallenna.

Zune musiikki + video -ohjelmiston lapsilukkoasetusten säätäminen

Säädä Zune-ohjelmiston tietosuoja-asetuksia seuraavasti:

1. Käynnistä Zune-ohjelmisto.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Tili.
  4. Valitse Oma tili kohdassa Henkilökohtaiset tiedot.
  5. Kirjaudu pyydettäessä sisään tiliisi.
  6. Valitse sivun oikeassa yläkulmassa Oma tili.
  7. Valitse Tietosuoja- ja verkkoasetukset.
  8. Valitse Tietosuoja- ja verkkoasetukset -sivulla haluttu lapsen tilin taso (Teini-ikäinen, Lapsi tai Mukautettu).
  9. Vieritä sivun alaosaan.
  10. Valitse Musiikki, musiikkivideot ja Windows Phone -pelit -kohdassa Sallittu tai Torjuttu. (Oletusarvo on Torjuttu.)
  11. Valitse Tallenna.

Lisätietoja verkkoturvan ja tietosuojan määrittämisestä ja asetuksista on ohjeaiheessa Xbox 360:n verkkoturva- ja tietosuoja-asetukset tai Xbox Onen tietosuoja-asetukset: tietosuojan, verkkoturvallisuuden ja lapsitilin asetusten hallinta.