Xbox Onen konsolitunnuksen, laitetunnuksen, Xbox Onen sarjanumeron ja Kinectin sarjanumeron paikantaminen

Jos haluat rekisteröidä Xbox One -konsolin tai Kinect-sensorin tai tehdä niille korjauspyynnön, sinun tulee tietää sarjanumero. Konsoli- tai laitetunnus on myös mahdollisesti tiedettävä. Ota selvää, miten voit paikantaa nämä numerot.

Xbox Onen konsolitunnuksen tai laitetunnuksen paikantaminen

Huomautus Konsolitunnus löytyy vain Asetukset-valikosta. Konsolitunnus ei ole sama kuin konsolin sarjanumero.

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Järjestelmä-kohdasta Konsolin tiedot ja päivitykset.

Xbox Onen sarjanumeron paikantaminen

Xbox One -konsolin sarjanumero sijaitsee kahdessa paikassa:

• konsolin pohjassa olevassa tarrassa
  • Konsolin tiedot ja päivitykset -näytössä, jonka löydät Asetukset-valikosta (yhdessä konsolitunnuksen kanssa, kuten edellisessä osassa kuvattiin).

Etsi Kinect-sensorin sarjanumero

Kinect-sensorin sarjanumero on sensorin pohjassa. Sarjanumero on viivakoodin alapuolella oleva 12-numeroinen numero.