Jaa tämä sivu

Xbox One -konsolin ja sen lisävarusteiden kierrätys

Yleiskuvaus

Xbox One- tai Xbox 360 -konsolin ja sen lisävarusteiden kierrätys on helppoa. Etsi Microsoftin sponsoroimat kierrätysmahdollisuudet läheltäsi.

Laitteiden, pakkausten ja akkujen kierrätys

Kehotamme kaikkia Xbox-tuotteiden omistajia huolehtimaan vastuullisesta kierrätyksestä. Etsi Microsoftin sponsoroimat kierrätysmahdollisuudet omalta alueeltasi.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox One -konsolin ja sen lisävarusteiden kierrätys" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?

Jaa tämä sivu