Xbox 360:n sarjanumeron, Kinect-sensorin sarjanumeron ja Xbox 360:n konsolitunnuksen paikantaminen

Xbox-tuotteen rekisteröiminen ja korjauttaminen edellyttää, että tuotteen sarjanumero on tiedossa. Saatat tarvita myös konsolitunnusta. Voit paikantaa nämä numerot seuraavasti:

Xbox 360 -konsolin sarjanumeron paikantaminen

Xbox 360 -konsolin sarjanumero sijaitsee kolmessa paikassa:

• konsolin etuosassa soikionmuotoisen USB-kannen takana
  • konsolin takaosassa A/V-portin yläpuolella
  • Xboxin käyttöliittymän System Info (Järjestelmätiedot) -näytössä.
Xbox 360 E -konsoli
Kuvassa on esitetty sarjanumeron sijainnit Xbox 360 E -konsolin etu- ja takaosassa.
Xbox 360 S -konsoli Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli
Kuvassa on esitetty sarjanumeron sijainnit Xbox 360 S -konsolin etu- ja takaosassa. Kuvassa on esitetty sarjanumeron sijainnit alkuperäisen Xbox 360 -konsolin etu- ja takaosassa.

Etsi Kinect-sensorin sarjanumero

Kinect-sensorin sarjanumero on sensorin pohjassa. 12-numeroinen sarjanumero on painettu viivakoodin alapuolelle.

Kinect-sensori
Kuvassa on esitetty sarjanumeron sijainti Xbox 360 Kinect -sensorin pohjassa.

Xbox 360:n konsolitunnuksen paikantaminen

Huomautus Xbox 360:n konsolitunnus löytyy vain Xboxin käyttöliittymästä. Konsolitunnus ei ole sama kuin konsolin sarjanumero.

1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Console Settings (Konsoliasetukset).
  3. Valitse System Info (Järjestelmän tiedot). Konsolitunnus näkyy näytössä konsolin sarjanumeron alapuolella (joka näkyy myös näytössä).
Esimerkki System Info (Järjestelmätiedot) -näytöstä