(Maksullisen) Xbox Live Gold -jäsenyyden peruuttaminen

Peruuta automaattinen maksu

Peruuta jäsenyys nykyisen tilausjakson lopussa poistamalla automaattinen uusiminen käytöstä noudattamalla näitä ohjeita. Kun automaattinen uusiminen on poistettu käytöstä, jäsenyys päättyy sen voimassaoloajan umpeutuessa.

1. Kirjaudu sisään Xbox Live -sivustoon käyttämällä Microsoft-tiliäsi.

Huomautus Varmista, että kirjaudut sisään juuri sillä Microsoft-tilillä, joka on liitetty hallinnoitavaan Xbox Live -tiliin. Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, katso lisätietoja ohjeaiheesta Microsoft-tilin selvittäminen.

2. Kun olet kirjautunut sisään, siirry Oma tili -sivulle.
  3. Valitse Tilaukset.
    1. Jos et käytä luotettua laitetta, sinua pyydetään valitsemaan aiemmin luotu todiste (joko sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi) suojauskoodin lähettämistä varten. Koodi lähetetään joko sähköpostiosoitteeseesi tai puhelinnumeroosi.
    2. Kun olet saanut suojauskoodin, valitse Seuraava.
    3. Anna saamasi koodi ja valitse sitten Lähetä.
  4. Etsi tilaus, jonka automaattisen uusimisen tilaa haluat muuttaa.
  5. Valitse Peruuta automaattinen maksu.
  6. Valitse Jatka.

Jäsenyyden lopettaminen välittömästi

Voit peruuttaa jäsenyyden välittömästi ottamalla yhteyttä Xbox-tukeen. Jos peruutat välittömästi, menetät käyttöoikeutesi palveluun maksetun tilausjakson loppuosalta.