Xbox Live Gold -tilauksen peruuttaminen

Xbox Live Gold -tilauksen peruuttaminen Peruuta tilauksesi kirjautumalla sisään Microsoft-tilisi tilaussivulle.

Xbox Live Gold -tilauksen peruuttaminen verkossa

Voit tarvittaessa peruuttaa Xbox Live Gold -tilauksen. Toimi näin:

1. Siirry selaimella Oma tili -sivulle.
  2. Kirjaudu tarvittaessa sisään peruutettavaan Xbox Live Gold -tilaukseen liittyvään Microsoft-tiliin.
  3. Valitse Palvelut ja tilaukset.
  4. Valitse Xbox Live -osan Uudistuu-kohdasta Peruuta.
  5. Kun saat viestin ”Are you sure? You'll lose access to your Xbox Live subscription on subscription termination date, when we don't automatically renew it” (Oletko varma? Menetät oikeutesi Xbox Live -tilauksesi käyttöön tilauksen viimeisenä voimassaolopäivänä, jos emme automaattisesti uusi sitä”, valitse Vahvista peruutus.

Tilauksen peruuttaminen välittömästi

Voit peruuttaa tilauksen välittömästi ottamalla yhteyttä Xbox-tukeen.

Tärkeää Jos peruutat tilauksen välittömästi, menetät käyttöoikeutesi Xbox Live -palveluun maksetun tilausjakson loppuosalta.