Xbox Live Gold -jäsenyyden automaattisen uusimisen peruuttaminen

Pikalinkki

Automaattisen uusimisen peruuttaminen

Peruuta jäsenyys nykyisen tilausjakson lopussa poistamalla automaattinen uusiminen käytöstä noudattamalla näitä ohjeita. Kun automaattinen uusiminen on poistettu käytöstä, maksut lopetetaan, ja jäsenyys päättyy sen voimassaoloajan umpeutuessa.

1. Kirjaudu sisään Xbox Live -sivustoon käyttämällä Microsoft-tiliäsi.
    Huomautus Varmista, että kirjaudut sisään juuri sillä Microsoft-tilillä, joka on liitetty hallinnoitavaan Xbox Live -tiliin. Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, katso lisätietoja ohjeaiheesta Microsoft-tilin selvittäminen.
    1. Jos et käytä luotettua laitetta, sinua pyydetään valitsemaan aiemmin luotu todiste (joko sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi) suojauskoodin lähettämistä varten. Koodi lähetetään joko sähköpostiosoitteeseesi tai puhelinnumeroosi.
    2. Kun olet saanut suojauskoodin, valitse Seuraava.
    3. Anna saamasi koodi ja valitse sitten Lähetä.
  2. Valitse tilaus, jonka automaattisen uusimisen tilaa haluat muuttaa, ja sitten Peruuta automaattinen maksu.
picture
  1. Valitse Jatka.

Jos et näe automaattisen maksun peruutusvaihtoehtoa, automaattinen uusiminen on jo poistettu käytöstä. Jos et näe tilausta, varmista, että olet kirjautunut sisään oikeaan tiliin. Jos yrität hallinnoida lapsesi tiliä, sinun on kirjauduttava sisään lapsen tiliin, jotta voit poistaa automaattisen uusimisen käytöstä.

Jäsenyyden lopettaminen välittömästi

Voit peruuttaa jäsenyyden välittömästi ottamalla yhteyttä Xbox-tukeen. Jos peruutat välittömästi, menetät käyttöoikeutesi palveluun maksetun tilausjakson loppuosalta.