Xbox Live Gold -tilauksen peruuttaminen

Xbox Live Gold -tilauksen peruuttaminen Peruuta tilauksesi kirjautumalla sisään Microsoft-tilisi tilaussivulle.

Tilauksen peruuttaminen tilausjakson lopussa

Voit peruuttaa Xbox Live Gold -tilauksen nykyisen tilausjakson lopussa poistamalla automaattisen uusimisen käytöstä Microsoft-tilissäsi.

Jos poistat automaattisen uusimisen käytöstä, voit edelleen käyttää Xbox Live Gold -tilausta tilausjakson loppuun asti. Sinua veloitetaan nykyisestä tilausjaksosta, mutta tilaustasi ei enää uusita sen jälkeen.

Automaattisen uusimisen poistaminen käytöstä:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tilisi tilaussivulle. Sinun on ehkä annettava sivustossa suojauskoodi vahvistaaksesi, että olet tilin omistaja. Saat tämän koodin joko tekstiviestillä tai sähköpostilla. Kun olet antanut suojauskoodin ja se on vahvistettu, valitse Seuraava.
  1. Valitse Peruuta automaattinen maksu peruutettavan tilauksen kohdalla. (Jos et näe automaattisen maksun peruutusvaihtoehtoa, automaattinen uusiminen on jo poistettu käytöstä.)
  2. Sinua pyydetään tarkistamaan Xbox Live Gold -tilauksen ominaisuudet, joita et enää voi käyttää, kun automaattinen uusiminen poistetaan käytöstä. Jos haluat yhä poistaa sen käytöstä, valitse Jatka.
  3. Valitse automaattisen uusimisen asetukseksi Pois käytöstä ja valitse Jatka.
  4. Seuraavaksi sinua pyydetään kertomaan, miksi peruutat tilauksen. Valitse parhaiten soveltuva syy ja valitse Palaa Xbox-tiliisi.

Huomautuksia

• Jos et näe tilausta, varmista, että olet kirjautunut sisään oikeaan tiliin.
  • Jos yrität hallinnoida lapsesi tiliä, sinun on kirjauduttava sisään lapsen tiliin, jotta voit poistaa automaattisen uusimisen käytöstä.
  • Jos asut Yhdysvalloissa ja sinulla on Xbox 360 Entertainment For All -sopimus (aiemmalta nimeltään kahden vuoden Xbox Live Gold -sopimus) ja kahden vuoden jäsenyyttä on vielä jäljellä, käytännössä silloin peruutat tilauksen ja sinulta veloitetaan keskeytysmaksu ja mahdolliset verot. Kun kahden vuoden sopimus päättyy, tiliäsi ei uusita automaattisesti, koska automaattinen uusiminen ei ole käytössä. Jos peruutat Xbox 360 Entertainment For All -sopimuksen vahingossa, saat apua jäsenyyden aktivoimiseen uudelleen ottamalla yhteyttä Xbox-tukeen.

Tilauksen peruuttaminen välittömästi

Voit peruuttaa tilauksen välittömästi ottamalla yhteyttä Xbox-tukeen.

Tärkeää Jos peruutat tilauksen välittömästi, menetät käyttöoikeutesi Xbox Live -palveluun maksetun tilausjakson loppuosalta.