Xboxin Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelman usein kysytyt kysymykset

Yleiskuvaus

Pelit Gold-jäsenyydellä tarjoaa sen ehdot täyttäville Xbox Live Gold -jäsenille maksuttomia Xbox-pelejä. Tässä artikkelissa on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelmasta.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjous ja kelpoisuusehdot

Mikä on Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelma?

Pelit Gold-jäsenyydellä on Xbox Live Gold -ohjelman etu. Ohjelma tarjoaa Gold-jäsenille joka kuukausi huolellisesti valittuja maksuttomia pelejä, joiden arvo on jopa 700 Yhdysvaltain dollaria vuodessa. Kaikkia pelejä voidaan pelata Xbox Onella.

Onko tämä tarjous tarkoitettu vain uusille jäsenille?

Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelma on tarkoitettu kaikille Xbox Live Gold -jäsenille. Jotta voit ladata maksuttomia pelejä, sinun on oltava Games with Gold -ohjelman piiriin kuuluvien pelien lunastushetkellä Xbox Live Gold -jäsen.

Mitä etuja Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelma tarjoaa?

Haluamme kiittää Xbox Live Gold -jäseniä tarjoamalla heille joka kuukausi kaksi ladattavaa peliä ilmaiseksi.

Onko Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelma käytettävissä omalla alueellani?

Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelma on saatavilla seuraavissa maissa ja alueilla: Alankomaat, Argentiina, Australia, Belgia, Brasilia, Chile, Espanja, Etelä-Afrikka, Etelä-Korea, Hongkong, Intia, Irlanti, Israel, Italia, Itävalta, Japani, Kanada, Kolumbia, Kreikka, Meksiko, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Saudi-Arabia, Singapore, Slovakia, Suomi, Sveitsi, Taiwan, Tanska, Tšekin tasavalta, Turkki, Unkari, Uusi-Seelanti, Venäjä, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat.

Onko Pelit Gold-jäsenyydellä saatavilla, jos minulla on 30 päivän Xbox Live Gold -luottokorttikokeiluversio?

Olet oikeutettu tarjoukseen. Jos sinulla on Xbox 360, sinulla on oltava voimassa oleva Xbox Live Gold -jäsenyys tai Xbox Live Gold -kokeiluversio, joka vaatii luottokortin.

Mitkä Xbox Live Gold -kokeilujäsenyydet ovat oikeutettuja osallistumaan ohjelmaan?

Kaikki Xbox Onen Xbox Live -kokeilutilaukset ovat oikeutettuja Xbox Live Gold -jäsenyyteen, Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelma mukaan lukien. Xbox 360:ssä olet oikeutettu osallistumaan ohjelmaan vain silloin, jos sinulla on yhden kuukauden maksuton Xbox Live Gold -kokeilujäsenyys.

Jos sinulla on valmiiksi maksettuun koodiin perustuva 14 päivän kokeiluversio, et ole oikeutettu osallistumaan ohjelmaan. Sinulla on oltava voimassa oleva Xbox Live Gold -tilaus tai kokeiluversio, joka vaatii luottokortin.

Voiko lapsi ladata aikuisille tarkoitettua sisältöä Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelmassa?

Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelma huomioi Xboxin kaikki lapsilukkoasetukset. Lasten tileille määritetyt aikuisille tarkoitetun sisällön ostamista koskevat rajoitukset ovat voimassa myös Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelman nimikkeiden lataamisessa.

Pelit

Millaisia pelejä tämän kuukauden tarjoukseen kuuluu? Mistä löydän ne?

Lisätietoja tämän kuukauden peleistä saat osoitteesta xbox.com/live/games-with-gold.

Milloin Pelit Gold-jäsenyydellä -nimikkeet julkaistaan?

Uudet Pelit Gold-jäsenyydellä -nimikkeet julkaistaan joka kuukauden ensimmäisenä ja kuudentenatoista päivänä.

• Xbox Onen Pelit Gold-jäsenyydellä -nimikkeet ovat Gold-jäsenten saatavilla ilmaiseksi kuukauden kerrallaan. Kuukauden ensimmäinen nimike on saatavilla kuukauden ensimmäisestä päivästä kuukauden loppuun asti. Kuukauden toinen nimike on saatavilla kuukauden kuudennestatoista päivästä seuraavan kuukauden viidenteentoista päivään asti.
  • Xbox 360:n Pelit Gold-jäsenyydellä -nimikkeet ovat Gold-jäsenten saatavilla ilmaiseksi kaksi viikkoa kerrallaan. Ensimmäinen nimike on saatavilla kuukauden ensimmäisestä päivästä kuukauden viidenteentoista päivään asti. Toinen nimike on saatavilla kuukauden kuudennestatoista päivästä kuukauden loppuun asti.

Tutustu Xbox Onella pelattavissa olevien Xbox 360 -pelien kasvavaan valikoimaan täällä.

Missä voin lunastaa maksuttomat pelit?

Konsolilla: Xbox-käyttöliittymässä on Xbox Live Gold -ruutu. Kun valitset tämän ruudun, näet ladattavissa olevat maksuttomat pelit.

Verkossa: Voit lunastaa Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelman Xbox One- ja Xbox 360 -pelit Pelit Gold-jäsenyydellä -sivustossa. Ne tallennetaan tilillesi ja ovat valmiina ladattaviksi, kun kirjaudut sisään konsoliisi. Huomaa, että sinulla on oltava luottokortti, jotta voit ”ostaa” maksuttomat pelit Xbox.comissa. Sinulta ei kuitenkaan peritä maksua Pelit Gold-jäsenyydellä -nimikkeen lataamisesta Xbox.comista sen maksuttoman jakson aikana, jos olet Xbox Live Gold -jäsen.

Mobiililaitteella: Jos lataat Xbox One SmartGlass -sovelluksen, siirry Kauppaan ja selaa oikealle. Saatavilla olevat Pelit Gold-jäsenyydellä -nimikkeet ovat lunastettavissa sieltä. Kun valitset pelin, se tallennetaan tilillesi ja se on valmiina ladattaviksi, kun kirjaudut sisään konsoliisi.

Minulla on Xbox Live Gold -tilaus, mutta minulla ei vielä ole Xbox One -konsolia. Voinko lunastaa Xbox One -pelejä ja tallentaa ne myöhempää käyttöä varten?

Kyllä. Saat Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelman kautta joka kuukausi kaksi maksutonta Xbox One -peliä suoraan Xbox 360:stä tai Xbox.comista. Laajenna pelikirjastoasi joka kuukausi, niin pelit ovat odottamassa sinua, kun siirryt Xbox Oneen.

Mitä tapahtuu, jos minulta jää peli lataamatta?

Sinun on lunastettava peli sinä aikana kun se on saatavilla ilmaiseksi. Voit aina ostaa pelin myös Pelit Gold-jäsenyydellä -jakson päättymisen jälkeen.

Voinko lunastaa pelin niin, että se ei vie tallennustilaa?

Kyllä. Lisää se kirjastoosi jollakin alla olevassa kohdassa Missä voin lunastaa maksuttomat pelit? mainitulla tavalla. Voit jättää nimikkeen jonoon. Jos olet jo ladannut pelin, voit poistaa sen asennuksen ja asentaa sen milloin tahansa uudelleen.

Mitä Pelit Gold-jäsenyydellä -peleilleni tapahtuu, jos peruutan Xbox Live Gold -jäsenyyteni?

Xbox Onessa et enää pysty käyttämään Pelit Gold-jäsenyydellä -nimikkeitäsi, jos peruutat tilauksesi. Jos päätät kuitenkin myöhemmin uudistaa tilauksesi, voit taas käyttää ja pelata aikaisemmin lunastettuja Pelit Gold-jäsenyydellä -nimikkeitäsi.

Xbox 360:ssä voit pitää kaikki Xbox Live Gold -jäsenenä lunastamasi Pelit Gold-jäsenyydellä -nimikkeet siihen katsomatta, jatkatko tilaustasi.

Ovatko kaikki Xbox 360 -pelit takautuvasti yhteensopivia?

Kaikkia Xbox Onen takautuvan yhteensopivuuden marraskuun 2015 käyttöönoton jälkeen julkaistuja Xbox 360:n Pelit Gold-jäsenyydellä -nimikkeitä voidaan pelata Xbox Onella. Valikoimaan voidaan lisätä myös aikaisempia Pelit Gold-jäsenyydellä -nimikkeitä.

Miten voin ladata takautuvasti yhteensopivia Pelit Gold-jäsenyydellä -nimikkeitä ja pelata niitä Xbox Onella?

Voit ladata Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelman Xbox 360 -pelejä Xbox 360 -konsolilla tai selaimella Pelit Gold-jäsenyydellä -sivustosta. Pelit ilmestyvät Xbox Onessa automaattisesti Omat pelit ja sovellukset -osan Valmis asennukseen -kohtaan. Kehittelemme tapaa, jolla käyttäjät voivat ladata pelit suoraan Xbox Oneen, mutta tällä hetkellä sinun on tehtävä tämä Xbox.comissa tai sinulla on oltava aikaisemmin lunastettuja/ladattuja nimikkeitä Xbox 360:ssä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Siirtyminen Xbox 360:stä Xbox Oneen.

Millaisia pelejä ohjelmassa on?

Pelit ovat suosittuja digitaalisia Xbox Live Arcade- ja Games on Demand -pelejä.

Mikä näiden pelien luokitus on?

Pelien luokitukset vaihtelevat.

Ilmoitetaanko pelien nimet ennen maksuttomia pelitarjouksia?

Pelien nimet ilmoitetaan tarjouksia edeltävällä viikolla Xbox Wire -sivustossa. Tarkat ilmoituspäivät vaihtelevat.

Mistä löydän pelin ladattuani sen?

Perehdy Xbox Onen osalta ohjeaiheeseen Xbox One -pelien sisällön ja lisäosien tarkasteleminen ja lataaminen.

Perehdy Xbox 360:n osalta ohjeaiheeseen Aiemmin ladatun tai ostetun sisällön lataaminen uudelleen Xbox 360:een.

Vianmääritys

Mitä teen, jos saan pelin lataamisen aikana virhesanoman?

Jos pelin lataamisessa ilmenee ongelmia, tarkista varoitussanomat Xbox Live -tilasivulta tai katso, onko sivun yläosassa Xbox Live -palvelun varoitusta. Jos näet palvelun varoitussanoman, odota hetki ja yritä sitten uudelleen.

Jos Xbox Live -palvelu on toiminnassa, varmista, että olet kirjautunut sisään pelaajatunnuksella, johon liittyy Xbox Live Gold -tilaus. Jos olet kirjautunut sisään oikealla pelaajatunnuksella, yritä etsiä virhe virhe- ja tilakoodien hakusivulta.

Mitä teen, jos en saa virhesanomaa, mutta pelin lataamisessa ilmenee edelleen ongelmia?

Jos et saa virhesanomaa, mutta pelin lataamisessa ilmenee ongelmia, perehdy ohjeaiheeseen Pelien tai sovellusten asennusongelmien vianmääritys Xbox Onessa tai Xbox Live -sisältö ei lataudu Xbox 360 -konsoliin.

Mitä teen, jos en pysty osallistumaan Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelmaan, vaikka minulla on maksullinen tilaus?

Kun yrität osallistua Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelmaan, varmista, että käytät pelaajatunnusta, johon on liitetty Xbox Live Gold -tilaus. Jos lunastit osana tilaustasi Xbox Live Gold -kampanjatunnuksen, et ole oikeutettu osallistumaan Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelmaan. Jos rekisteröidyit Xbox Live Goldiin valmiiksi maksetulla koodilla, varmista, että sen lunastaminen onnistui.

Jos asut jossakin Tarjous ja kelpoisuusehdot -kohdan maassa tai alueella etkä vieläkään pysty osallistumaan Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelmaan, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Kun yritän ladata Xbox 360 -pelin Xbox.comista, saan virhesanoman ”Is this your first purchase? To ensure it is compatible, please sign in to Xbox Live using your console and try again.” (Onko tämä ensimmäinen ostosi? Tarkista yhteensopivuus kirjautumalla Xbox Liveen konsolillasi ja yritä uudelleen.)

Joillakin Xbox 360 -peleillä on maakohtaisia rajoituksia, jotka edellyttävät, että Xbox-käyttäjä vahvistaa kotimaansa lataamalla pelin Xbox 360 -konsoliin. Tämä ei välttämättä tarkoita, että peli ei ole saatavilla omassa maassasi. Näissä harvinaisissa tapauksissa sinun on ladattava peli Xbox 360 -konsoliin, ennen kuin voit ladata pelejä Xbox.comista.

Kun yritän ladata pelin Xbox.comista, saan ilmoituksen ”You have no valid payment options on file.” (Sinulla ei ole tallennettuja voimassa olevia maksutapoja.). Veloitetaanko minua maksuttomista Pelit Gold-jäsenyydellä -peleistä?

Sinua ei veloiteta Pelit Gold-jäsenyydellä -latauksesta. Xbox.com-kauppa vaatii voimassa olevan maksutavan Xbox 360 -pelien lataamista varten. Mitään maksua ei kuitenkaan peritä, sillä Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelma on Xbox Live Gold -jäsenille maksuton.

Miten voin asentaa Pelit Gold-jäsenyydellä -pelin uudelleen tai poistaa sen asennuksen?

Voit aina poistaa pelin asennuksen ja asentaa pelin uudelleen.

• Xbox Onessa:
    1. Avaa aloitusnäytössä Omat pelit ja sovellukset.
    2. Valitse Pelit.
    3. Korosta peli, jonka asennuksen haluat poistaa, paina valikkopainiketta ja valitse sitten Hallitse peliä.
    4. Valitse Hallitse kaikkia, Poista kaikki ja sitten Poista asennus.

Voit tämän jälkeen asentaa pelin uudelleen asettamalla levyn laitteeseen tai lataamalla pelin uudelleen Omat pelit ja sovellukset -alueen jonosta tai Xbox-kaupasta.

• Xbox 360 -konsolissa:
    1. Kirjaudu konsolissa Xbox Liveen samalla pelaajatunnuksella, jolla alun perin ostit sisällön.
    2. Valitse Settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
    3. Valitse Download History (Lataushistoria).
    4. Etsi uudelleen ladattava kohde lataushistoriasta.
    5. Valitse haluamasi kohde ja valitse sitten Download Again (Lataa uudelleen).

Minua pyydetään lisäämään maksutapa ostoksen suorittamista varten, mutta yritän ladata maksuttoman pelin.

Tämä virhesanoma tarkoittaa, että Microsoft-tililläsi ei ole määritetty maksutapaa. Sinun on määritettävä tililläsi maksutapa, jotta voit ladata maksutonta sisältöä Xbox 360:n Markkinapaikalta. Voit lisätä maksutavan kirjautumalla sisään Microsoft-tilillesi, valitsemalla Lisää maksutapa ja toimimalla ohjeiden mukaan.

Jos et halua lisätä maksutapaa, voit ladata sisällön Xbox 360 -konsolilla.