Xbox Live Gold -jäsenyyden automaattisen uusimisen määrittäminen

Yleiskuvaus

Jos Xbox Live Gold -jäsenyytesi on asetettu uusittavaksi automaattisesti, uusiminen tapahtuu automaattisesti. Tällä sivulla kerrotaan, miten automaattinen uusiminen otetaan käyttöön.

Automaattisen uusimisen ottaminen käyttöön

Kun ostat Gold-jäsenyyden, automaattinen uusiminen otetaan oletusarvoisesti käyttöön, jos tiliisi on liitetty jokin maksutapa. Jos olet poistanut automaattisen uusimisen käytöstä, mutta haluat ottaa sen käyttöön, noudata seuraavia ohjeita.

1. Valitse Xbox-tukisivun yläosasta Sign in (Kirjaudu sisään).
picture
  1. Kirjoita ensimmäiseen kenttään Microsoft-tilisi sähköpostiosoite. Kirjoita toiseen kenttään Microsoft-tilisi salasana.
  2. Valitse sen jälkeen Sign in (Kirjaudu sisään).

picture
  1. Valitse Subscriptions (Tilaukset) -kohdasta Keep playing by auto renewing your membership (Jatka pelaamista uusimalla jäsenyytesi automaattisesti).
picture