Xbox Live Gold -tilausten automaattisen uusimisen määrittäminen

Yleiskuvaus

Kun rekisteröidyt Xbox Live Gold -tilausta varten, uusiminen tapahtuu automaattisesti. Jos olet poistanut automaattisen uusimisen käytöstä, mutta haluat ottaa sen käyttöön, tällä sivulla on siihen tarvittavat ohjeet.

Automaattisen uusimisen ottaminen käyttöön

Kun ostat Xbox Live Gold -tilauksen, automaattinen uusiminen otetaan oletusarvoisesti käyttöön, jos tiliisi on liitetty jokin maksutapa. Jos olet poistanut automaattisen uusimisen käytöstä, mutta haluat ottaa sen käyttöön, noudata seuraavia ohjeita.

1. Siirry osoitteeseen account.microsoft.com.
  2. Kirjoita ensimmäiseen kenttään Microsoft-tilisi sähköpostiosoite.
  3. Kirjoita toiseen kenttään Microsoft-tilin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Kirjaudu sisään.
  4. Siirry Palvelut ja tilaukset -kohdassa uusittavan tilauksen kohdalle ja valitse sitten Uudista.
  5. Tarkista tiedot ja valitse sitten Vahvista automaattinen uusiminen.

Huomautus Valmiiksi maksettujen tilausten tapauksessa ei voi käyttää automaattista uusintaa. Jos sinulla on valmiiksi maksettu tilaus, tilauksen alla ei ole Uudista-vaihtoehtoa.