Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Xbox Live Gold -tilausten automaattisen uusimisen määrittäminen

Yleiskuvaus

Kun rekisteröidyt Xbox Live Gold -tilausta varten, uusiminen tapahtuu automaattisesti. Jos olet poistanut automaattisen uusimisen käytöstä, mutta haluat ottaa sen käyttöön, tällä sivulla on siihen tarvittavat ohjeet. Jos haluat peruuttaa kokeilutilauksen tai poistaa automaattisen uusimisen käytöstä, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live Gold -tilauksen peruuttaminen.

Automaattisen uusimisen ottaminen käyttöön

Kun ostat Xbox Live Gold -tilauksen, automaattinen uusiminen otetaan oletusarvoisesti käyttöön, jos tiliisi on liitetty jokin maksutapa. Jos olet poistanut automaattisen uusimisen käytöstä, mutta haluat ottaa sen käyttöön, noudata seuraavia ohjeita.

1. Siirry osoitteeseen account.microsoft.com.
  2. Kirjoita ensimmäiseen kenttään Microsoft-tilisi sähköpostiosoite. Kirjoita toiseen kenttään Microsoft-tilisi salasana.
  3. Valitse sen jälkeen Kirjaudu sisään.
  4. Siirry Palvelut ja tilaukset -kohdassa uusittavan tilauksen kohdalle ja valitse Uudista.
  5. Tarkista tiedot ja valitse sitten Vahvista automaattinen uusiminen.

HuomautusJos sinulla on valmiiksi maksettu tilaus, sitä ei uusita automaattisesti. Tilauksen alla ei ole Uudista-vaihtoehtoa, jos käytät valmiiksi maksettua tilausta.