Xbox Live Gold -kokeilujäsenyydet

Yleiskuvaus

Xbox Live Gold -kokeilujäsenyyden avulla voit tilapäisesti käyttää Xbox Liven ominaisuuksia, kuten moninpelejä verkossa.

Tässä artikkelissa kuvataan käytettävissä olevat Xbox Live Gold -kokeilujäsenyydet.

Aiheet

Uudet tilit

Kun määrität Xbox One- tai Xbox 360 -konsolin käyttöösi ja luot uuden Microsoft-tilin, voit rekisteröityä maksutonta Xbox Live -jäsenyyttä varten. Tämän jäsenyyden ja Internet-yhteyden avulla voit käyttää maksuttoman Xbox Live -jäsenyyden ominaisuuksia. Voit myös päivittää maksuttoman jäsenyytesi Xbox Live Gold -jäsenyydeksi. Käyttäjät, jotka eivät päivitä jäsenyyttään, voivat hankkia Xbox Live Gold -kokeilujäsenyyden.

Voit rekisteröityä Xbox Live Gold -kokeilujäsenyyttä varten myös silloin, kun luot uuden tilin verkossa. Toimi näin:

1. Kun olet luonut Microsoft-tilin, kirjaudu sisään Tilaukset-sivulle.
  2. Valitse Gold - Kuukauden ilmainen kokeilujäsenyys ja sitten Seuraava.
  3. Valitse Lisää luottokortti.
  4. Anna laskutustiedot ja valitse sitten Seuraava.
  5. Suorita rekisteröintiprosessi loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Huomautuksia

• Xbox Live Gold -kokeilujäsenyys liitetään yhteen pelaajatunnukseen.
  • Xbox Live Gold -kokeilujäsenyyttä ei voi lisätä olemassa olevaan jäsenyyteen.
  • Yhdelle konsolille voi myöntää vain kolme kokeilutiliä. Tätä rajoitusta voi nollata.
  • Kolmen konsolilla luodun kokeilutilin jälkeen käyttäjälle ei enää lähetetä viestiä mahdollisuudesta luoda Xbox Live Gold -kokeilutili.
  • Rekisteröinti Xbox Live Gold -kokeilujäsenyyttä varten edellyttää, että tiliin liitetään maksutapa.

Tärkeää Maksuttoman kokeilujakson lopussa jäsenyys muunnetaan automaattisesti maksulliseksi jäsenyydeksi, joka uusitaan oletusarvoisesti kuukausittain. Jäsenyysmaksu peritään tiliin lisättyä maksutapaa käyttäen. Jos et halua uusia jäsenyyttä, sinun on poistettava automaattinen uusiminen käytöstä.

Kokeilujäsenyyden automaattisen uudistamisen poistaminen käytöstä

1. Kirjaudu sisään Xbox Live -sivustoon käyttämällä Microsoft-tiliäsi.
  2. Kun olet kirjautunut sisään, siirry Oma tili -sivulle.
  3. Valitse Tilaukset.
  4. Etsi kokeilujäsenyystilaus.
  5. Valitse Peruuta automaattinen maksu.
  6. Valitse Jatka.

Lisätietoja on ohjeaiheessa (Maksullisen) Xbox Live Gold -jäsenyyden peruuttaminen.

Yhden kuukauden maksuttomat Xbox Live Gold -jäsenyydet

Jos sinulla on jo Xbox Live -tili, mutta sinulla ei ole aktiivista Xbox Live Gold -jäsenyyttä, voit ehkä rekisteröityä yhden kuukauden maksutonta Xbox Live Gold -kokeilujäsenyyttä varten.

Huomautuksia

• Tämä on yhden kuukauden maksuton kokeilujäsenyys, joka uusitaan kuukausittain ensimmäisen (maksuttoman) kuukauden jälkeen.
  • Tämä maksuton kokeilujäsenyys on vain sellaisten asiakkaiden käytettävissä, joilla ei sillä hetkellä ole aktiivista jäsenyyttä ja joilla ei aikaisemmin ole ollut kokeilujäsenyyttä.
  • Tätä maksutonta kokeilujäsenyyttä ei voi lisätä olemassa olevaan jäsenyyteen.
  • Rekisteröinti tätä maksutonta kokeilujäsenyyttä varten edellyttää, että tiliin liitetään maksutapa.

Oikeuden tarkistaminen yhden kuukauden maksuttomaan kokeilutilaukseen

1. Kirjaudu sisään Tilaukset-sivulle.
  2. Jos olet oikeutettu maksuttomaan kokeilutilaukseen, näet Gold - Kuukauden ilmainen kokeilujäsenyys -tilausvaihtoehdon. Valitse Gold - Kuukauden ilmainen kokeilujäsenyys ja sitten Seuraava.
  3. Lisää pyydettäessä tilillesi luottokortti. Jos olet jo tallentanut maksutavan, voit käyttää sitä.
  4. Suorita rekisteröintiprosessi loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Tärkeää Ensimmäisen (maksuttoman) kuukauden lopussa jäsenyys muunnetaan automaattisesti maksulliseksi jäsenyydeksi, joka uusitaan oletusarvoisesti kuukausittain. Jäsenyysmaksu peritään tiliin lisättyä maksutapaa käyttäen. Jos et halua uusia jäsenyyttä, sinun on poistettava automaattinen uusiminen käytöstä.

Kokeilujäsenyyden automaattisen uudistamisen poistaminen käytöstä

1. Kirjaudu sisään Xbox Live -sivustoon käyttämällä Microsoft-tiliäsi.
  2. Kun olet kirjautunut sisään, siirry Oma tili -sivulle.
  3. Valitse Tilaukset.
  4. Etsi kokeilujäsenyystilaus.
  5. Valitse Peruuta automaattinen maksu.
  6. Valitse Jatka.

Xbox Live Gold -kokeilujäsenyyksien valmiiksi maksetut koodit

Joidenkin pelien tai konsolipakettien mukana voidaan toimittaa valmiiksi maksettu koodi tai tunnus Xbox Live Gold -kokeilujäsenyyttä varten. Xbox Live Gold -kokeilujäsenyys alkaa heti valmiiksi maksetun kortin tai tunnuksen aktivoinnin jälkeen.

Xbox Live -kokeilutunnuksia koskevat seuraavat rajoitukset ja kiellot:

• Jos sinulla on jo Xbox Live Gold -jäsenyys, jäsenkautta ei voi pidentää valmiiksi maksetun koodin tai tunnuksen lunastuksella. Voit lunastaa valmiiksi maksetun koodin tai tunnuksen nykyisen tilauksesi päätyttyä.
  • Valmiiksi maksettuja koodeja tai tunnuksia toimitetaan vain tiettyjen pelien ja pakettien mukana.
  • Valmiiksi maksettuja koodeja tai tunnuksia ei voi pinota. Uutta kokeilujaksoa ei voi aloittaa ennen nykyisen kokeilujakson päättymistä. Voit kuitenkin ostaa uuden Xbox Live Gold -jäsenyyden ja aloittaa jäsenyyden milloin tahansa kokeilujakson aikana.
  • Maksutonta tiliä käyttävät jäsenet voivat käyttää rajattomasti valmiiksi maksettuja koodeja tai tunnuksia erillisten Xbox Live Gold -kokeilujäsenyyksien vastaanottamiseen. Koska valmiiksi maksettuja koodeja tai tunnuksia ei voi pinota, sinun on odotettava nykyisen kokeilujakson päättymiseen asti ennen toisen kokeilujakson aloittamista.