Xbox Music Pass -tilauksen peruuttaminen

Xbox Music Pass -tilauksen peruuttaminen välittömästi

Voit peruuttaa Xbox Music Pass -jäsenyytesi välittömästi ottamalla yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä. Jos peruutat välittömästi, menetät käyttöoikeutesi Xbox Music -palveluun maksetun tilausjakson loppuosalta.

Peruuta Xbox Music Pass -tilaus nykyisen tilausjakson lopussa poistamalla automaattinen uusiminen käytöstä alla kuvatulla tavalla.

Xbox Music Pass -tilauksen peruuttaminen nykyisen tilausjakson lopussa

Kun automaattinen uusiminen on poistettu käytöstä, jäsenyyttä ei uusita sen voimassaoloajan umpeutuessa. Poista automaattinen uusiminen käytöstä seuraavasti:

1. Kirjaudu selaimella sisään Xbox Liveen Microsoft-tiliäsi käyttämällä millä tahansa Xbox.com-sivulla (kuten tällä).

picture
Huomautus Varmista, että kirjaudut sisään juuri sillä Microsoft-tilillä, joka on liitetty hallinnoitavaan Xbox Live -tiliin. Jos et tiedä Microsoft-tiliäsi (sähköpostiosoite ja salasana), lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin selvittäminen.
    1. Kun olet kirjautunut sisään, valitse Oma tili.
    picture
    1. Valitse Oma tili -sivun Xbox Music Pass -kohdassa Hanki lisää musiikkia.
    picture
    1. Valitse Automaattinen uusiminen -kohdassa Muuta (paitsi jos Automaattinen uusiminen -asetuksena on jo Ei käytössä).
    picture

Näet seuraavan Microsoft-tilisivun:

picture
    1. Seuraa Microsoft-tilisivun ohjeita:
      1. Tarkista Microsoft-tilisi sähköposti (eli Xbox Live -tiliisi liitetty sähköpostiosoite). Sinun tulisi saada lähettäjältä Microsoft account team (Microsoft-tilitiimi) sähköpostiviesti, joka näyttää tältä:
    picture
      1. Kopioi koodi Here is your code (Tässä on koodisi) -riviltä.
      2. Liitä koodi Microsoft-tilisivulla Code (Koodi) -kenttään ja valitse Submit (Lähetä).
    picture
    1. Näet Muuta asetuksia: Automaattinen uusiminen -sivun. Valitse tällä sivulla Ei käytössä.
    picture
    1. Seuraavaksi näet Peruuta automaattinen maksu -sivun, jolla kerrotaan, milloin Xbox Music Pass -tilauksesi päättyy. Valitse sivun alaosassa Jatka.
    picture

Xbox Music Pass -tilauksen automaattinen uusiminen on nyt poissa käytöstä. Valitse Palaa Xbox-tiliisi tai Kirjaudu ulos.

picture

Huomautus Jos ongelmat tämän toiminnon kanssa jatkuvat, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.