Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Xbox Music Pass -tilauksen peruuttaminen

Xbox Music Pass -tilauksen peruuttaminen välittömästi

Voit peruuttaa Xbox Music Pass -jäsenyytesi välittömästi ottamalla yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä. Jos peruutat välittömästi, menetät käyttöoikeutesi Xbox Music -palveluun maksetun tilausjakson loppuosalta.

Peruuta Xbox Music Pass -tilaus nykyisen tilausjakson lopussa poistamalla automaattinen uusiminen käytöstä alla kuvatulla tavalla.

Xbox Music Pass -tilauksen peruuttaminen nykyisen tilausjakson lopussa

Kun automaattinen uusiminen on poistettu käytöstä, Xbox Music Pass -tilausta ei uusita sen voimassaoloajan umpeutuessa, ja se peruuntuu. Poista automaattinen uusiminen käytöstä seuraavasti:

1. Kirjaudu selaimella sisään Xbox Liveen Microsoft-tiliäsi käyttämällä osoitteessa account.xbox.com.

Huomautus Varmista, että kirjaudut sisään juuri sillä Microsoft-tilillä, joka on liitetty hallinnoitavaan Xbox Live -tiliin. Jos et tiedä Microsoft-tilisi tunnistetietoja, lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen tai salasanan selvittäminen.

2. Kun olet kirjautunut sisään, valitse Oma tili.
picture
  1. Valitse Oma tili -sivulta Xbox Music.
picture
  1. Näet seuraavan Microsoft-tilisivun:
picture
  1. Seuraa Microsoft-tilisivun ohjeita:
    1. Tarkista Microsoft-tilisi sähköposti (eli Xbox Live -tiliisi liitetty sähköpostiosoite). Sinun tulisi saada lähettäjältä Microsoft account team (Microsoft-tilitiimi) sähköpostiviesti, joka näyttää tältä:
picture
    1. Kopioi koodi Here is your code (Tässä on koodisi) -riviltä.
    2. Liitä koodi Microsoft-tilisivulla Koodi-kenttään ja valitse Lähetä.
picture
  1. Valitse Uudistuu-kohdan vieressä Peruuta automaattinen maksu.
picture
  1. Näet Peruuta automaattinen maksu -sivun. Valitse tältä sivulta EI KÄYTÖSSÄ.
picture
  1. Seuraavaksi näet Peruuta automaattinen maksu -sivun, jolla kerrotaan, milloin Xbox Music Pass -tilauksesi päättyy. Valitse sivun alaosassa JATKA.
picture
  1. Xbox Music Pass -tilauksen automaattinen uusiminen on nyt poissa käytöstä. Kirjaudu ulos valitsemalla Palaa Xbox-tiliisi tai Oma tili.
picture

Huomautus Jos ongelmat tämän toiminnon kanssa jatkuvat, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.