Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan, muokattuun sisältöön ja mainoksiin.
Jaa tämä sivu

Kinectillä taltioitujen valokuvien ja videoiden jakaminen tai poistaminen

Yleiskuvaus

Joissakin Kinect-peleissä voit pelin aikana ottaa valokuvia ja tallentaa videoita itsestäsi ja ystävistäsi. Voit tämän jälkeen ladata valokuvat ja videot sivustoihin ja palveluihin, kuten KinectShare.comiin. Siellä valokuvat ja videot voi ladata ja tulostaa, ja niitä voi jakaa ystävien ja sukulaisten kanssa Facebookin kaltaisissa yhteisöpalvelusivustoissa.

Voit etsiä pelin sisäisten kuvien ottamista tukevia pelejä valitsemalla KinectShare.

Ratkaisut

Kinect Sharing -toiminnon salliminen vaihtamalla tietosuoja-asetuksia

Jos haluat siirtää valokuvia ja videoita palveluihin tai sivustoihin, kuten KinectShare.com-sivustoon, konsolin Kinect Sharing -asetuksen tilana tulee olla Allowed (Sallittu). Tämä asetus on osa konsolin verkkoturvallisuuden asetuksia.

Kinect Sharing -asetuksen muuttaminen:

  1. Kirjaudu sisään konsoliin Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Privacy (Tietosuoja).
  3. Valitse Change Settings (Vaihda asetuksia).
  4. Valitse Customize (Mukauta).
  5. Valitse Kinect Sharing (Kinect-jakaminen).
  6. Valitse Allowed (Sallittu) tai Blocked (Estetty).

    Allowed (Sallittu): Nämä valokuvat ja videot voi siirtää jaettavaksi sivustoihin ja palveluihin, kuten KinectShare.com-sivustoon. Kirjaudu Microsoft-tilillä KinectShare.com-sivustoon, niin voit tarkastella siirtämiäsi valokuvia ja videoita. Lue lisätietoja KinectShare.com-sivustosta.

    Blocked (Estetty): Valokuvia ja videoita ei voi siirtää jaettavaksi sivustoihin ja palveluihin.

  7. Paina ohjaimen B-näppäintä.
  8. Valitse Save and Exit (Tallenna ja lopeta).

Kun olet suorittanut nämä vaiheet jokaisen perheenjäsenen osalta, voit ladata kuvia ja videoita suoraan Kinect-pelistä.

Kun olet jakanut sisältöä pelistä, siirry osoitteeseen KinectShare.com ja kirjaudu sisään Xbox Live -tiliisi liitetyllä Microsoft-tilillä.

Huomautuksia

  • Jos lapsen tilin asetusta muutetaan, järjestelmä pyytää siihen liittyvän aikuisen tilin haltijan Microsoft-tilitietoja.
  • Jakaminen on mahdollista pelissä vain, kun kaikki kirjautuneet pelaajat ovat määrittäneet Kinect Sharing -toiminnon asetukseksi Allowed (Sallittu).

Valokuvien ja videoiden poistaminen pelistä tai KinectShare.com-sivustosta

Useimmat Kinect-pelit eivät automaattisesti tallenna käyttäjien valokuvia tai videoita. Jos et lataa niitä pelistä heti, ne menetetään. Jos pelisi tallentaa kuvia ja videoita, pelin käyttöohje ja valikot opastavat niiden lataamisessa ja jakamisessa tai poistamisessa.

Kaikki KinectShare.com-sivustoon siirretyt valokuvat ja videot poistetaan automaattisesti 14 päivän kuluttua. Voit myös poistaa valokuvia tai videoita sivustosta manuaalisesti milloin tahansa. Siirry osoitteeseen KinectShare.com ja kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi. Poista sitten haluamasi valokuvat tai videot. Niitä ei näytetä julkisesti, jollet valitse, että ne jaetaan KinectShare.com-sivustossa.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Kinectillä taltioitujen valokuvien ja videoiden jakaminen tai poistaminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?

Jaa tämä sivu