Kinect-eleet

Yleiskuvaus

Kun Kinect-sensori on aktiivinen, käyttöliittymän oikeaan alakulmaan tulee ikkuna. Tämä ikkuna tarkoittaa, että voit käyttää eleitä. Jos et näe itseäsi ikkunassa, käytä Kinect-viritintä.

Lisätietoja eleistä

Heiluta Kinectille

Eleiden käytön aloittaminen

Kun näet tämän kuvakkeen, heiluta kättäsi liikuttamalla kyynärvarttasi vasemmalle ja oikealle. Jos heilutat Xbox-käyttöliittymässä, käsiosoitin tulee näkyviin, ja voit nyt siirtyä eleiden avulla ohjaimen sijaan.

Jos olet kohdannut ongelmia, katso animaatio siitä, miten Kinectille heilutetaan.

Valitse kohde pitämällä kättä sen päällä

Valitse kohde pitämällä kättä sen päällä

Osoita ruutua kämmenelläsi ja siirrä ruudussa näkyvä käsi sen kohteen päälle, jonka haluat valita. Voit valita kohteen pitämällä kättäsi sen päällä, kunnes ympyrä sulkeutuu.

Oletko kohdannut ongelmia?
  • Varmista, että käsissäsi on purppura hohde. Eikö purppuraa hohdetta ole? Heiluta Kinectille...
  • Varmista, että pelialue ja sensori on valmisteltu oikein. Kinectin asentaminen.

Vieritä ruutua

Jos haluat siirtyä käyttöliittymän seuraavaan keskukseen eleiden avulla, siirrä osoitin näytön reunaan oikean kätesi avulla ja pyyhkäise kehosi editse. Jos haluat siirtyä edelliseen keskukseen, siirrä osoitin näytön vasempaan reunaan vasemman kätesi avulla ja pyyhkäise.

Oletko kohdannut ongelmia?
  • Varmista, että käsissäsi on purppura hohde. Eikö purppuraa hohdetta ole? Heiluta Kinectille.
  • Varmista, että pelialue ja sensori on valmisteltu oikein. Kinectin asentaminen.

Opasele

Opasele

Keskeytä pelaaminen tai avaa Kinect-opas tekemällä Kinect-opasele.

Voit tehdä tämän laittamalla molemmat kätesi sivuillesi. Nosta seuraavaksi vasen kätesi 45 asteen kulmaan vartaloosi nähden.