Xbox Live Vision -kameran määrittäminen ja käyttäminen Xbox 360:ssä

Yleiskuvaus

Xbox Live Vision -kameraa esittävä piirros

Liitä Xbox Live Vision -kamera Xbox 360 -konsoliin, niin voit käydä videokeskusteluja, liittää kuvia viesteihin ja lisätä kuvia profiiliisi.

Nauti videokeskusteluista Vision-kameran tai Kinect-sensorin avulla, kun käytössäsi on Xbox Live -jäsenyys.

Määritä Xbox Live Vision -kamera

Voit määrittää Vision-kameran käyttövalmiiksi liittämällä sen Xbox-konsoliin sekä määrittämällä tietosuojan ja verkkoturvallisuuden asetukset.

Vision-kameran liittäminen konsoliin

1. Käynnistä Xbox 360 -konsoli.
  2. Liitä Xbox Live Vision -kameran liitin konsolin etuosassa olevaan USB-porttiin. Kameran merkkivalo alkaa vilkkua, kun kamera on liitetty.
Xbox 360 -konsolin etuosassa olevaan USB-porttiin liitettyä Xbox Live Vision -kameraa esittävä piirros
  1. Aseta kamera vakaalle alustalle itseesi päin. Liitä ääntä varten Xbox 360 -kuulokemikrofoni.
  2. Siirry konsolissa Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä) ja sitten Xbox Live Vision. Kameran kuvaama näkymä näkyy televisiossa tai näytössä.
  3. Tarkenna kameralla. Voit loitontaa kohdetta kiertämällä linssiä oikealle ja lähentää kohdetta kiertämällä vasemmalle.
Xbox Live Vision -kameraa esittävä piirros, jossa tarkennus on osoitettu objektiivin ympärillä olevilla nuolilla
Verkkoturvallisuuden ja tietosuojan asetusten määrittäminen

Verkkoturvallisuuden ja tietosuojan asetusten avulla voit hallita videoviestinnän käyttöä. Voit esimerkiksi estää videoviestinnän lapsen tililtä ja rajoittaa videokeskustelut vain ystäviin.

Xbox Live Vision -kameran ja Video Kinectin käyttäminen videokeskusteluihin

Vision-kameran Video Kinect -toiminnon avulla voit käydä suoria videokeskusteluita Xbox Live -ystäviesi kanssa. Muista määrittää Video Kinect -toiminto ennen sen käyttämistä Vision-kameran kanssa.

Video Kinect -keskustelun aloittaminen
  1. Kirjaudu Xbox Live -palveluun.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Siirry My Friends (Omat ystävät) -osaan, valitse ystävä videokeskustelua varten ja valitse sitten Video Kinect.
    • Siirry Apps (sovellukset) -kohtaan ja valitse sitten My Apps (omat sovellukset). Valitse Video Kinect, valitse More Friends (Lisää ystäviä) ja valitse sitten ystävä.

Video Kinect -istunto alkaa, kun ystäväsi hyväksyy videokeskustelukutsun.

Huomautus Jos Xbox 360 -konsoliin on liitetty sekä Xbox Live Vision -kamera että Kinect-sensori, ne eivät voi olla käytössä yhtä aikaa. Lisätietoja on kohdassa Xbox Live Vision -kameran ja Kinect-sensorin käyttäminen.

Ota pelaajakuva Xbox Live Vision -kameralla

Voit ottaa pelaajakuvan Vision-kameralla. Ystäväluettelossasi olevat ihmiset näkevät pelaajakuvasi.

Henkilökohtaisen pelaajakuvan ottaminen ja liittäminen
  1. Siirry konsolissa Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse Profile (Profiili).
  2. Valitse Edit Gamer Profile (Muokkaa pelaajaprofiilia).
  3. Valitse Gamer Picture (Pelaajakuva).
  4. Valitse Take Personal Picture (Ota oma kuva).
  5. Ota kuva valitsemalla kamerapainike.
  6. Valitse Accept Picture (Hyväksy kuva).
  7. Jos haluat käyttää uutta kuvaa, valitse Change Personal Picture (Vaihda oma kuva).

Xbox Live Vision -kameran puhdistaminen

Käytä puhdistamiseen vain kuivaa tai kevyesti kostutettua liinaa. Puhdistusaineiden käyttäminen tai liittimien puhdistaminen voi vaurioittaa kameraa. Käytä linssin puhdistamiseen vain pehmeää, kuivaa, nukkaamatonta kangasta tai linssinpuhdistuspaperia.