Langallisen Xbox 360 -ohjaimen liittäminen tietokoneeseen

Yleiskuvaus

Voit käyttää Windows-tietokoneissa langallista Xbox 360 -peliohjainta. Saat ohjeet tähän tältä sivulta.

Vaihe 1: asenna Windowsin Xbox 360 -ohjaimen ohjelmisto tietokoneeseen

Xbox 360 Controller for Windows -ohjelmiston asentaminen Windows 8:aan

Toimi seuraavasti:

1. Valitse Xbox 360 Controller for Windows -ohjelmiston sivustossa tietokoneesi suoritinta vastaava Windows 7:n versio. (Xbox 360 Controller for Windows -ohjelmistosta ei tällä hetkellä ole saatavilla Windows 8 -versiota.)
    • Windows 7 (vain 32-bittinen)
    • Windows 7 (vain 64-bittinen)
  2. Valitse avattavasta Language (Kieli) -valikosta käyttöjärjestelmän kieli.
  3. Valitse Download (lataa).
  4. Valitse Save (Tallenna).
  5. Napsauta asennusohjelmaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.
  6. Valitse Yhteensopivuus-välilehdessä Suorita ohjelma yhteensopivuustilassa -valintaruutu ja valitse sen jälkeen avattavasta valikosta Windows 7.
  7. Valitse Käytä ja napsauta OK.
  8. Käynnistä asennusohjelma kaksoisnapsauttamalla sitä. Xbox 360:n lisälaitteiden asennusohjelma asentaa tarvittavat tiedostot tietokoneeseesi. Sinua saatetaan pyytää käynnistämään tietokone uudelleen.

Xbox 360 Controller for Windows -ohjelmiston asentaminen Windows 7:aan

• Asenna ohjelmisto asennus-CD:ltä. Voit asentaa ohjelmiston Xbox 360 -ohjaimen mukana toimitetulta asennus-CD:ltä seuraavasti:
    1. Aseta asennuslevy tietokoneesi CD- tai DVD-asemaan.
      Jos asennusohjelma ei käynnisty automaattisesti, siirry CD- tai DVD-asemaan ja käynnistä asennusohjelma manuaalisesti.
    2. Valitse asennusnäytössä Asenna. Xbox 360:n lisälaitteiden asennusohjelma asentaa tarvittavat tiedostot tietokoneeseesi. Sinua saatetaan pyytää käynnistämään tietokone uudelleen.
  • Lataa ja asenna ohjelmisto verkosta. Toimi seuraavasti:
    1. Valitse Xbox 360 Controller for Windows -ohjelmiston sivustossa olevasta What operating system are you using (Valitse käyttöjärjestelmäsi) -luettelosta tietokoneesi Windows-versio.
    2. Valitse Language (Kieli) -luettelosta kieli, joka vastaa käyttöjärjestelmän Alue ja kieli -asetusta. Jos Alue ja kieli -asetuksena on esimerkiksi englanti (Yhdysvallat), valitse Language (Kieli) -luettelosta English (US).
    3. Valitse Download (lataa).
    4. Valitse Run (suorita). Xbox 360:n lisälaitteiden asennusohjelma asentaa tarvittavat tiedostot tietokoneeseesi. Sinua saatetaan pyytää käynnistämään tietokone uudelleen.

Vaihe 2: Liitä langallinen Xbox 360 -ohjain tietokoneeseesi

Liitä langallinen Xbox 360 -ohjain tietokoneen mihin tahansa USB 2.0 -porttiin.

Vaihe 3: testaa ohjainta

1. Avaa Peliohjaimet-valintaruutu:

Windows 8:ssa:

• Kirjoita aloitusnäytössä joy.cpl. Valitse hakutuloksista joy.cpl.

Windows 7:ssa:

• Napsauta tietokoneen Käynnistä-painiketta ja kirjoita hakukenttään joy.cpl.
  2. Valitse Xbox 360 -ohjain ja valitse sitten Ominaisuudet.
  3. Testaa langallista Xbox 360 -ohjainta painamalla sen näppäimiä ja liipaisinpainiketta sekä liikuttamalla sauvaohjainta.
  4. Jos tietokone ei tunnista langallista Xbox 360 -ohjainta, yritä liittää ohjain toiseen USB-liitäntään, ja testaa sitä uudelleen.

Saat ohjeet Xbox 360 -ohjaimen pelikohtaiseen määritykseen kunkin pelin käyttöohjeista.

Huomautus Jos kohtaat ongelmia tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.