Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Langallisen Xbox 360 -ohjaimen liittäminen tietokoneeseen

Yleiskuvaus

Voit käyttää Windows-tietokoneissa langallista Xbox 360 -peliohjainta. Saat ohjeet tähän tältä sivulta.

Aiheet

Ohjaimen yhdistäminen Windows 10:ssä

Asenna Xbox 360 -ohjain Windows 10:ssä seuraavasti:

1. Liitä langallinen Xbox 360 -ohjain tietokoneen mihin tahansa USB 2.0- tai USB 3.0 -porttiin.
  2. Windows 10 asentaa automaattisesti ohjaimen ohjaimet. Kun näet ponnahdusilmoituksen, että ohjaimet on asennettu, voit käyttää ohjainta.
  3. Avaa peli tai Xbox-sovellus ja testaa ohjainta painamalla sen näppäimiä ja liipaisinpainiketta sekä liikuttamalla sauvaohjainta.

Huomautuksia

• Jos tietokone ei tunnista langallista Xbox 360 -ohjainta, yritä liittää ohjain toiseen USB-porttiin ja testaa sitä uudelleen.
  • Jos ohjain ei vieläkään toimi oikein, tarkista, että Windows 10 on täysin ajan tasalla. Asenna mahdolliset päivitykset ja yritä sitten uudelleen.
  • Saat ohjeet Xbox 360 -ohjaimen pelikohtaiseen määritykseen kunkin pelin käyttöohjeista.
  • Xbox-ohjainten ohjaimet sisältyvät Windows 10:een, joten sinun ei Windows 10:n päivitysten lisäksi tarvitse ladata tai asentaa muita ohjelmistoja.

Jos sinulla on ongelmia tai kysyttävää, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Ohjaimen yhdistäminen Windows 8:ssa

Vaihe 1: Asenna Xbox 360 Controller for Windows -ohjelmisto tietokoneeseen

Huomautus Voit asentaa ohjainohjelmiston Windows 8 -tietokoneeseen käyttämällä Windows 7:n yhteensopivuustilaa. Xbox 360 Controller for Windows -ohjelmistosta ei tällä hetkellä ole saatavilla Windows 8 -versiota.

Toimi näin:

1. Siirry Xbox 360 Controller for Windows -ohjelmistoon. Valitse tietokonettasi vastaava Windows 7:n versio:
    • Windows 7 (vain 32-bittinen)
    • Windows 7 (vain 64-bittinen)
  2. Valitse avattavasta Language (Kieli) -valikosta käyttöjärjestelmän kieli.
  3. Valitse Download (Lataa).
  4. Valitse Save (Tallenna).
  5. Napsauta asennusohjelmaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Properties (Ominaisuudet).
  6. Valitse Compatibility (Yhteensopivuus) -välilehdessä Run this program in compatibility mode for (Suorita ohjelma yhteensopivuustilassa) -valintaruutu ja valitse sen jälkeen avattavasta valikosta Windows 7.
  7. Valitse Apply (Käytä) ja napsauta OK.
  8. Käynnistä asennusohjelma kaksoisnapsauttamalla sitä. Xbox 360:n lisälaitteiden asennusohjelma asentaa tarvittavat tiedostot tietokoneeseesi. Sinua saatetaan pyytää käynnistämään tietokone toiminnon suorittamisen jälkeen uudelleen.

Vaihe 2: Liitä langallinen Xbox 360 -ohjain tietokoneeseesi

Liitä langallinen Xbox 360 -ohjain tietokoneen mihin tahansa USB 2.0- tai USB 3.0 -porttiin.

Vaihe 3: Testaa ohjainta

1. Avaa Game Controllers (Peliohjaimet) -valintaruutu.
    • Windows 8

Kirjoita aloitusnäytössä joy.cpl. Valitse hakutuloksista joy.cpl.

• Windows 7

Napsauta tietokoneen Käynnistä-painiketta ja kirjoita hakukenttään joy.cpl.

2. Valitse Xbox 360 -ohjain ja valitse sitten Properties (Ominaisuudet).
  3. Testaa langallista Xbox 360 -ohjainta painamalla sen painikkeita ja liipaisimia sekä liikuttamalla ohjainsauvaa.
  4. Jos tietokone ei tunnista ohjainta, yritä liittää ohjain toiseen USB-porttiin ja testaa sitä uudelleen.

Saat ohjeet Xbox 360 -ohjaimen pelikohtaiseen määritykseen kunkin pelin käyttöohjeista.

Huomautus Jos sinulla on ongelmia tai kysyttävää, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Ohjaimen yhdistäminen Windows 7:ssä

Vaihe 1: Asenna Xbox 360 Controller for Windows -ohjelmisto tietokoneeseen

Voit asentaa Xbox 360 Controller for Windows -ohjelmiston kahdella tavalla.

Asentaminen asennus-CD-levyltä

Voit asentaa ohjelmiston Xbox 360 -ohjaimen mukana toimitetulta asennus-CD-levyltä seuraavasti:

1. Aseta asennuslevy tietokoneesi CD- tai DVD-asemaan. Jos asennusohjelma ei käynnisty automaattisesti, siirry CD- tai DVD-asemaan ja käynnistä asennusohjelma sieltä.
    2. Valitse asennusnäytössä Asenna. Xbox 360:n lisälaitteiden asennusohjelma asentaa tarvittavat tiedostot tietokoneeseesi. Sinua saatetaan pyytää käynnistämään tietokone toiminnon suorittamisen jälkeen uudelleen.

Asentaminen lataamalla ohjelmisto

1. Siirry Xbox 360 Controller for Windows -ohjelmistoon. Valitse What operating system are you using (Valitse käyttöjärjestelmäsi) -luettelosta tietokoneesi Windows-versio.
    2. Valitse Language (Kieli) -luettelosta kieli, joka vastaa käyttöjärjestelmän Alue ja kieli -asetusta. Jos Alue ja kieli -asetuksena on esimerkiksi englanti (Yhdysvallat), valitse Language (Kieli) -luettelosta English (US).
    3. Valitse Download (Lataa).
    4. Valitse Run (Suorita). Xbox 360:n lisälaitteiden asennusohjelma asentaa tarvittavat tiedostot tietokoneeseesi. Sinua saatetaan pyytää käynnistämään tietokone toiminnon suorittamisen jälkeen uudelleen.

Vaihe 2: Liitä langallinen Xbox 360 -ohjain tietokoneeseesi

Liitä langallinen Xbox 360 -ohjain tietokoneen mihin tahansa USB 2.0- tai USB 3.0 -porttiin.

Vaihe 3: Testaa ohjainta

1. Avaa Game Controllers (Peliohjaimet) -valintaruutu.
      • Windows 8

Kirjoita aloitusnäytössä joy.cpl. Valitse hakutuloksista joy.cpl.

• Windows 7

Napsauta tietokoneen Käynnistä-painiketta ja kirjoita hakukenttään joy.cpl.

2. Valitse Xbox 360 -ohjain ja valitse sitten Properties (Ominaisuudet).
    3. Testaa langallista Xbox 360 -ohjainta painamalla sen painikkeita ja liipaisimia sekä liikuttamalla ohjainsauvaa.
    4. Jos tietokone ei tunnista ohjainta, yritä liittää ohjain toiseen USB-porttiin ja testaa sitä uudelleen.

Saat ohjeet Xbox 360 -ohjaimen pelikohtaiseen määritykseen kunkin pelin käyttöohjeista.

Huomautus Jos sinulla on ongelmia tai kysyttävää, ota yhteyttä Xbox-tukeen.