Ohjaimen yhdistäminen Xbox 360 -konsoliin

Lue tietoja siitä, miten langaton tai langallinen ohjain yhdistetään Xbox 360 -konsoliisi.

Langattoman Xbox-ohjaimen yhdistäminen

1. Käynnistä konsoli.
  2. Pidä ohjaimen opaspainiketta painettuna, kunnes ohjain käynnistyy.
picture
  1. Paina konsolin yhdistämispainiketta.
Xbox 360 E -konsoli
picture
Xbox 360 S -konsoli Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli
picture picture
  1. Paina ohjaimen yhdistämispainiketta 20 sekunnin kuluessa.
picture
  1. Konsolin virtapainikkeen ympärillä olevat valot lopettavat vilkkumisen, kun ohjain muodostaa yhteyden konsoliin.

Xbox 360 S -konsolissa yhdistetyt ohjaimet ovat yhdessä neljästä paikasta. Kukin paikka näkyy konsolin virtapainikkeen ja ohjaimen opaspainikkeen ympärillä olevien valojen sektorina.

Xbox 360 E -konsolin etuosassa oleva vihreä valo osoittaa, että ohjain on yhdistetty. Näet ohjaimen paikan ohjaimen opaspainikkeen ympärillä olevasta valokehästä.

picture picture
picture

Jos ohjain ei käynnisty, tarkista paristot. Aseta uudet AA-paristot paristokoteloon ja varmista, että ne ovat oikein päin.

Voit myös käyttää Xbox 360 Pelaa & Lataa -sarjaa tai Xbox 360 -latauspakettia ohjaimen virran lataamiseen. Lue lisätietoja Xbox-ohjaimista ja latureista.

Yhdistä lisää ohjaimia käymällä vaiheet läpi uudelleen. Konsoliin voi yhdistää enintään neljä ohjainta. Kukin yhdistetty ohjain näkyy konsolin virtapainikkeen ja jokaisen ohjaimen keskellä olevan opaspainikkeen ympärillä olevien valojen sektorina.

• Jos haluat katkaista langattoman ohjaimen yhteyden, pidä opaspainiketta painettuna kolmen sekunnin ajan ja sammuta ohjaimen virta.
  • Kun sammutat konsolin virran, ohjain yhdistetään uudelleen seuraavalla kerralla, kun käynnistät konsolin.
  • Ohjain voi olla yhdistettynä yhteen konsoliin kerrallaan. Voit yhdistää ohjaimen eri konsoliin, mutta silloin ohjain menettää yhteyden aiempaan konsoliin.

Langallisen Xbox-ohjaimen yhdistäminen

picture

Liitä langallinen Xbox 360 -ohjain jompaankumpaan Xbox 360 -konsolin etuosassa olevaan USB-porttiin. Irrota ohjain vetämällä pitäen kiinni liittimestä, ei kaapelista.

picture

Langallisen Xbox 360 -ohjaimen kaapelissa on turvavapautin. Turvavapautin pyrkii estämään Xbox 360 -konsolia kaatumasta, jos sen kaapelia vedetään.

Langattoman ohjaimen vianmääritys

Jos langaton ohjaimesi katkaisee yhteyden konsoliin tai ei pysty muodostamaan siihen yhteyttä, katso lisätietoja ohjeaiheesta Langaton Xbox 360 -ohjain katkaisee yhteyden tai ei voi muodostaa yhteyttä.

Jos langaton ohjain ei käynnisty tai sen virta katoaa, kokeile seuraavia ratkaisuja:

Ratkaisu 1: Vaihda paristot

Aseta uudet AA-alkaliparistot langattomaan Xbox 360 -ohjaimeen ja kokeile sen käynnistämistä.

Ratkaisu 2: Kokeile eri akkua

Jos sinulla on toinen langaton Xbox 360 -ohjain, ota sen akku ja liitä se ohjaimeen. Kokeile ohjaimen käynnistämistä. Jos se toimii toisen akun kanssa, alkuperäinen akku voi olla viallinen. Jos ohjaimesi takuu on voimassa, voit tilata uuden akun Xbox-tuesta. Lisätietoja on tämän sivun alareunan yhteystieto-osiossa.

Jos ohjaimen takuu on loppunut, voit ostaa uuden akun jälleenmyyjältä.

Ratkaisu 3: Kokeile ladattavaa akkua

Jos sinulla tai ystävälläsi on ladattava Xbox 360 -akku, liitä se ohjaimeesi. Jos ohjaimesi toimii ladattavan akun kanssa, voit ostaa uuden akun jälleenmyyjältä tai tilata uuden akun Xbox-tuesta. Lisätietoja on tämän sivun alareunan yhteystieto-osiossa.

Mitä muut käyttäjät sanovat näistä aiheista?

Jos haluat tietää, mitä muut käyttäjät sanovat näistä aiheista, tai haluat esittää omia kysymyksiä, siirry Xbox-tukifoorumeihin ja katso seuraava keskustelu:

Huomaa, että Xbox-tukifoorumit ovat saatavilla vain englanniksi. Jos haluat kääntää Xbox-tukifoorumeiden sisällön toiselle kielelle, liitä URL-osoite verkkopohjaiseen käännöstyökaluun, kuten Bing Translatoriin.

Huomaa, että Xbox-tukifoorumit ovat saatavilla vain englanniksi. Jos haluat kääntää Xbox-tukifoorumeiden sisällön toiselle kielelle, liitä URL-osoite verkkopohjaiseen käännöstyökaluun, kuten Bing Translatoriin.