Ohjaimen yhdistäminen Xbox 360 -konsoliin

Ratkaisut

Lue tietoja siitä, miten langaton tai langallinen ohjain yhdistetään Xbox 360 -konsoliisi.

Langattoman Xbox-ohjaimen yhdistäminen

1. Käynnistä konsoli.
  2. Pidä ohjaimen opaspainiketta painettuna, kunnes ohjain käynnistyy.
picture
  1. Paina konsolin yhdistämispainiketta.
Xbox 360 E -konsoli
picture
Xbox 360 S -konsoli Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli
picture picture
  1. Paina ohjaimen yhdistämispainiketta 20 sekunnin kuluessa.
picture
  1. Ohjain on yhdistetty, kun konsolin virtapainikkeen ympärillä olevat valot lopettavat vilkkumisen.

Xbox 360 S -konsolissa kullekin yhdistetylle ohjaimelle määritetään yksi neljästä paikasta. Kukin paikka vastaa konsolin virtapainikkeen ja ohjaimen opaspainikkeen ympärillä olevien valojen sektoria. Xbox 360 E -konsolin etuosassa oleva vihreä valo ilmaisee, että ohjain on yhdistetty. Ohjaimen opaspainikkeen ympärillä oleva valokehä ilmaisee omalle ohjaimellesi määritetyn pelaajapaikan.

picture picture
picture

Jos ohjain ei käynnisty, tarkista paristot. Aseta uudet AA-paristot ja varmista, että ne ovat paristokotelossa oikein päin.

Voit myös käyttää Xbox 360 Pelaa & Lataa -sarjaa tai Xbox 360 -latauspakettia ohjaimen virran lataamiseen. Lue lisätietoja Xbox-ohjaimista ja latureista.

Yhdistä lisää ohjaimia käymällä samat vaiheet läpi uudelleen. Konsoliin voi yhdistää jopa neljä ohjainta. Kullekin yhdistetylle ohjaimelle on määritetty paikka, joka vastaa konsolin virtapainikkeen ympärillä olevia valoja ja jokaisen ohjaimen keskellä olevaa opaspainiketta.

• Jos haluat katkaista langattoman ohjaimen yhteyden, pidä opaspainiketta painettuna kolmen sekunnin ajan ja sammuta ohjaimen virta.
  • Kun sammutat konsolin virran, ohjain yhdistetään uudelleen seuraavalla kerralla, kun käynnistät konsolin.
  • Ohjain voi olla yhdistettynä vain yhteen konsoliin kerrallaan. Voit yhdistää ohjaimen eri konsoliin, mutta silloin yhteys aiempaan konsoliin menetetään.

Langallisen Xbox-ohjaimen yhdistäminen

picture

Liitä langallinen Xbox 360 -ohjain Xbox 360 -konsolin USB-porttiin. Konsolin etuosassa on kaksi USB-porttia. Irrota ohjain vetämällä pitäen kiinni liittimestä, ei kaapelista.

picture

Langallisen Xbox 360 -ohjaimen kaapelissa on turvavapautin. Ohjainkaapelin turvavapautin on suojaominaisuus, joka on suunniteltu estämään Xbox 360 -konsolia kaatumasta, jos sen kaapelia vedetään.

Langattoman ohjaimen vianmääritys

Jos langaton ohjaimesi katkaisee yhteyden konsoliin tai ei pysty muodostamaan siihen yhteyttä, katso lisätietoja ohjeaiheesta Langaton Xbox 360 -ohjain katkaisee yhteyden tai ei voi muodostaa yhteyttä.

Jos langaton ohjain ei käynnisty tai sen virta katoaa, kokeile seuraavia ratkaisuja:

Ratkaisu 1: Vaihda paristot

Aseta uudet AA-alkaliparistot langattomaan Xbox 360 -ohjaimeen ja kokeile sen käynnistämistä.

Ratkaisu 2: Kokeile eri akkua

Jos sinulla on toinen langaton Xbox 360 -ohjain, ota sen akku ja liitä se ohjaimeen. Kokeile ohjaimen käynnistämistä.

Jos ohjain toimii toisen akun kanssa, alkuperäinen akku voi olla viallinen. Jos ohjaimesi takuu on voimassa, voit tilata uuden akun Xbox-tuesta. Lisätietoja on tämän sivun alareunan tukiosiossa.

Jos ohjaimen takuu on loppunut, voit ostaa uuden akun jälleenmyyjältä.

Ratkaisu 3: Kokeile ladattavaa akkua

Jos sinulla tai ystävälläsi on Xbox 360 -ladattava akku, liitä se ohjaimeesi ja yritä käyttää ohjainta. Jos ohjaimesi toimii ladattavan akun kanssa, voit ostaa uuden akun jälleenmyyjältä tai tilata uuden akun Xbox-tuesta. Lisätietoja on tämän sivun alareunan tukiosiossa.

What are other users saying about these topics?

To see what other users are saying about these topics, or to ask your own questions, go to our Xbox Support Forums and view the following conversations:

Huomaa, että Xbox-tukifoorumit ovat saatavilla vain englanniksi. Jos haluat kääntää Xbox-tukifoorumeiden sisällön toiselle kielelle, liitä URL-osoite verkkopohjaiseen käännöstyökaluun, kuten Bing Translatoriin.