Xbox 360 -ohjaimet ja -kuulokemikrofonit sekä langattomat Xbox 360 -lisävarusteet

Vianmääritys

Langaton ohjain ei voi muodostaa yhteyttä, tai sen yhteys katkeaa usein

Langallinen ohjain ei toimi

Irrota ohjaimen USB-liitin konsolista ja liitä se tiukasti takaisin konsolin liitäntään.

Lisätietoja ja vinkkejä vianmääritykseen on ohjeaiheessa Ohjaimen yhdistäminen Xbox 360 -konsoliin. Jos nämä tiedot eivät korjaa ongelmaa, ohjain on vaihdettava.

Ohjain ei värähtele

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Siirry Settings (Asetukset) -osaan ja valitse sitten Preferences (Asetukset).
  3. Valitse Vibration (Värähtely).
  4. Varmista, että Enable Vibration (Ota värähtely käyttöön) on valittuna.

Jos ohjain ei edelleenkään värähtele, kokeile päivittää konsoliohjelmisto.

Xbox 360 Pelaa & Lataa -sarja ei lataudu, kun se on liitettynä langattomaan ohjaimeen

Näin voi tapahtua yhdestä tai useammasta seuraavasta syystä:

• Akku on ladattu täyteen.
  • Latauskaapelissa on ongelma.
  • Akussa on ongelma.

Yritä selvittää, mikä latausjärjestelmän osa aiheuttaa ongelman.

Langaton Xbox 360 -ohjain

Varmista, ettei ohjaimessa ole vikaa, kokeilemalla siinä uusia AA-paristoja tai toista ladattavaa Xbox 360 -akkua. Jos ohjain toimii eri akun tai paristojen kanssa, ongelma ei aiheudu ohjaimesta.

Xbox 360 Pelaa & Lataa -kaapeli

Kokeile akun lataamista toisella Pelaa & Lataa -kaapelilla. Jos akku latautuu toista latauskaapelia käyttämällä, alkuperäinen latauskaapeli on viallinen.

Xbox 360 -ladattava akku

• Puhdista akun ja langattoman ohjaimen neljä kullanväristä liitintä käyttämällä vanupuikkoa ja isopropyylialkoholia.
  • Kokeile latauskaapelin kanssa toista Xbox 360 -ladattavaa akkua. Jos toinen akku latautuu, alkuperäinen akku on viallinen.

Kun olet selvittänyt ongelman aiheuttajan, korvaa tai vaihda viallinen osa.

Huomautus Ladattavat akut kuluvat jossain vaiheessa loppuun. Ladattavan akun käyttöikään vaikuttaa se, kuinka usein sitä käytetään ja kuinka usein se ladataan. Jos käytät akkua usein, se ei kestä yhtä pitkään kuin jos käytät sitä vain satunnaisesti.

Langallinen kuulokemikrofoni ei toimi

Irrota kuulokemikrofoni konsolista ja liitä se tiukasti takaisin konsolin liitäntään.

Jos ongelma ei korjaudu, lue lisätietoja ohjeaiheesta Langallisen Xbox 360 -kuulokemikrofonin vianmääritys.

Langattomien kuulokkeiden ongelmien vianmääritys

Jos haluat langattomaan kuulokemikrofoniisi liittyviä ohjeita, napsauta omistamasi kuulokemikrofonin linkkiä:

Langatonta Xbox 360 -kuulokemikrofonia esittävä piirros
Langatonta Xbox 360 -Bluetooth-kuulokemikrofonia esittävä piirros

Langaton lisävaruste ei muodosta yhteyttä Windows-tietokoneeseen

Kokeile seuraavaa:

• Varmista, että lisävaruste on virallisesti lisensoitu langaton Xbox 360 -lisävaruste.
  • Vaihda paristot tai lataa langaton lisävaruste.
  • Poista alueella olevat 2,4 GHz:n langattomat laitteet ja tarkista, aiheuttivatko ne häiriötä.
  • Irrota tietokoneeseen kytketyt langattomat laitteet.
  • Varmista, että vastaanotin on kytketty sellaiseen USB 2.0 -porttiin, jossa on virta (vastaanottimen valo palaa, kun yhteys on muodostettu).
  • Yhdistä vastaanotin uudelleen:
    1. Yhdistä tietokoneeseen Xbox 360 Wireless Gaming Receiver -vastaanotin.
    2. Asenna vastaanottimen ohjelmisto joko valitsemalla Install the software automatically (Asenna ohjelmisto automaattisesti) tai käyttämällä asennuksen CD-levyä.
    3. Yhdistä langaton Xbox 360 -lisävaruste tietokoneeseen.

Muiden Xbox-lisävarusteiden ongelmat

Lisätietoja muiden Xbox-lisävarusteiden, kuten Xbox 360 Chatpad -mininäppäimistön, langattoman Xbox 360 -mikrofonin ja langattoman Xbox 360 -rattiohjaimen, vianmäärityksestä on ohjeaiheessa Tietoja Xbox 360 -lisävarusteista.

Xbox-lisävarusteiden takuutiedot

Xbox 360:n lisävarusteiden takuutiedot löydät takuun ja huollon usein kysytyistä kysymyksistä.

Korjauspyynnön tekeminen

Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.