Järjestelmäpäivityksen jälkeen esiintyvät ongelmat Datel-ohjaimissa

Ratkaisu

Datel on ilmoittanut Microsoftille, että tiettyjen langattomien Datel-ohjaimien (mukaan luettuna TurboFire 2-, WildFire 2- ja EVO-ohjaimet sekä Super Sports 3X -rattiohjain) on havaittu olevan osittain yhteensopimattomia 20.6.2012 julkaistun käyttöliittymän päivityksen kanssa.

Datel on julkaissut näille ohjaimille ohjelmistopäivityksen, joka on ladattavissa Datelin sivustosta www.codejunkies.com/update. Datel-tuotteita koskevat kysymykset tulee lähettää Datelin asiakaspalveluun, joka löytyy osoitteesta www.codejunkies.com. Microsoft ei myönnä minkään Datel-tuotteen käyttöoikeuksia tai takuita eikä valtuuta tuotteita tai muuten tue niiden käyttöä.