Xbox 360:n lisävarusteiden liitäntöjen tarkistaminen

Ratkaisut

Jos lisävarusteiden käytössä on ongelmia, liitäntöjen tarkistaminen saattaa korjata ongelman. Lue tietoja lisävarusteiden vianmäärityksestä tarkistamalla lisävarusteiden liitännät.

Huomautus Varmista ennen aloittamista, että virtalähde on liitetty tiukasti ja toimii oikein. Tarkista virtalähde.

Lisävarusteiden tarkistaminen

1. Sammuta konsoli ja irrota virtalähde.

2. Irrota kaikki konsolin etu- tai takaosaan liitetyt lisävarusteet, mukaan lukien Kinect-sensori ja kaikki muut USB-laitteet. Älä irrota kiintolevyä.
SanDiskin Xbox 360 -USB-muistitikku
USB-lisävarusteen kaapelia Xbox 360 -konsolin takaosasta irrottavaa kättä esittävä piirros
  1. Liitä virtalähde uudelleen, ja käynnistä konsoli.
  2. Liitä lisävarusteet takaisin yksi kerrallaan ohjaimesta alkaen. Käynnistä konsoli ja tarkista konsolin virtapainike:

• Jos virtapainikkeen valo on vihreä, liitä seuraava lisävaruste.
    • Xbox 360 E- tai Xbox 360 S -konsoli: Jos virtapainikkeen valo on punainen tietyn lisävarusteen liittämisen jälkeen, se osoittaa, että lisävaruste on viallinen ja se tulisi vaihtaa.
    • Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli: Jos virtapainikkeen ympärillä vilkkuu punaisia valoja lisävarusteen liittämisen jälkeen, lisävaruste on viallinen ja se tulisi vaihtaa.
  3. Toista vaihetta 4, kunnes olet liittänyt kaikki lisävarusteet uudelleen.

• Jos virtalähteen valo on edelleen vihreä kaikkien lisävarusteiden liittämisen jälkeen, ongelman saattoi aiheuttaa löyhästi liitetty lisävaruste.
    • Jos et pysty selvittämään, että ongelma aiheutuu jostakin tietystä lisävarusteesta, kiintolevyssä voi olla ongelma. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360 -kiintolevyn lisääminen tai irrottaminen.

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja on takuun ja huollon usein kysytyissä kysymyksissä.