Virhekoodi 809B1009 ilmenee, kun käytät Kinectiä

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhekoodin ja -sanoman käyttäessäsi Xbox 360:n Kinect-sensoria:

Päätä ei havaittu

809B1009

Tämä johtuu siitä, että Kinect-sensori ei näe sinua Kinect-virittimen testauksen aikana. Sensoria ei ehkä ole sijoitettu oikein tai huoneessa ei ole tarpeeksi valoa, jotta sensori näkisi sinut riittävän hyvin.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: valitse Lisätietoja ja sitten Yritä uudelleen.

Valitse konsolissa More Info (Lisätietoja). Näin saat ehdotuksia ongelman korjaamiseksi. Kun olet tehnyt suositellut muutokset, tee testi uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: aseta Kinect-sensori paikoilleen oikein.

Lisätietoja Kinect-sensorin oikeaoppisen asennon määrittämisestä on ohjeaiheessa Kinectin asentaminen.

Jos saat virhesanoman uudelleen noudatettuasi Kinectin asennussivun ohjeita, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: määritä oikea valaistus.

Ohjeita ja lisätietoja Kinectin parhaista mahdollisista valaistusolosuhteista on ohjeaiheessa Huoneen valaistusolosuhteet Kinect-käyttöä varten.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 4: Ota yhteyttä Xbox-tukeen

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.

Ratkaisu 5: tee korjauspyyntö.

Jos aiemmat ratkaisut eivät poistaneet ongelmaa, kirjaudu sisään ja tee korjauspyyntö valitsemalla Aloita korjauspyyntö.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n takuu, rekisteröinti ja korjaus: usein kysytyt kysymykset.