Virhekoodi 809B100D ilmenee, kun käytät Kinectiä

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhekoodin ja sanoman käyttäessäsi Kinectiä:

Too far right (Liian oikealla)

809B100D

Tämä johtuu siitä, että Kinect-sensori ei näe sinua Kinect-virittimen testauksen aikana.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Valitse Lisätietoja ja sitten Yritä uudelleen.

Valitse konsolissa More Info (Lisätietoja). Näin saat ehdotuksia ongelman korjaamiseksi. Kun olet tehnyt suositellut muutokset, tee testi uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: aseta Kinect-sensori paikoilleen oikein.

Lisätietoja Kinect-sensorin oikeaoppisen asennon määrittämisestä on ohjeaiheessa Kinectin asentaminen.

Jos saat virhesanoman uudelleen noudatettuasi tämän sivun ohjeita, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Varmista hyvä valaistus

Ohjeita ja lisätietoja Kinectin parhaista mahdollisista valaistusolosuhteista on ohjeaiheessa Huoneen valaistusolosuhteet Kinect-käyttöä varten.

Ratkaisu 4: tee korjauspyyntö.

Jos aiemmat ratkaisut eivät poistaneet ongelmaa, kirjaudu sisään ja tee korjauspyyntö valitsemalla Aloita korjauspyyntö.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n takuu, rekisteröinti ja korjaus: usein kysytyt kysymykset.