Virhekoodi 809B100E ilmenee, kun käytät Kinectiä

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhekoodin ja -ilmoituksen käyttäessäsi Xbox 360:n Kinect-sensoria:

Lower body not detected (alavartaloa ei havaita).

Tämä saattaa johtua siitä, että Kinect-sensori ei näe sinua Kinect-virittimen testauksen aikana. Tältä sivulta saat lisätietoja virheilmoituksesta 809B100E ja sen korjaamisesta.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: valitse Lisätietoja ja sitten Yritä uudelleen.

Valitse konsolissasi Lisätietoja. Näin saat ehdotuksia ongelman korjaamiseksi. Kun olet tehnyt suositellut muutokset, tee testi uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: aseta Kinect-sensori paikoilleen oikein.

Saat ohjeet Kinect-sensorin oikeaoppiseen asennon määrittämiseen ohjeartikkelista Kinectin puheentunnistus ja keskustelu.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: määritä oikea valaistus.

Saat lisätietoja Kinectin parhaista mahdollisista valaistusolosuhteista ohjeartikkelista Huoneen valaistusolosuhteet Kinect-käyttöä varten.

Ratkaisu 4: tee korjauspyyntö.

Jos ongelma ei ratkea kahdella ensimmäisellä ratkaisulla, Kinect-sensorisi edellyttää korjausta. Tee korjauspyyntö kirjautumalla sisään.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Saat lisätietoja ohjeartikkelista Xbox 360:n takuu, rekisteröinti ja korjaus: usein kysytyt kysymykset.