Virhekoodi 8AC80008 ilmenee, kun yrität käyttää Kinect-sensoria

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität käyttää Kinect-sensoriasi:

There's a problem with the microphone in your sensor (8AC80008) (Sensorin mikrofonissa on ongelma)

Tämä saattaa tarkoittaa, että Kinect-sensorisi mikrofonissa on ongelma.

Ratkaisut

Ratkaise ongelma varmistamalla, että Kinect-sensori on liitetty Xbox 360 -konsoliin kunnolla. Yritä sitten uudelleen. Voit tehdä sen seuraavasti:

• Xbox 360 E -konsoli
  1. Sammuta virta Xbox 360 -konsolista.
  2. Irrota Kinect-sensori ja kaikki USB-lisävarusteet konsolista.
  3. Liitä sensorin kaapeli konsolin takaosassa olevaan AUX-porttiin.
    Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen toimitettiin Kinect-sensorin mukana.
  4. Käynnistä konsoli.
  • Xbox 360 S -konsoli
  1. Sammuta virta Xbox 360 -konsolista.
  2. Irrota Kinect-sensori ja kaikki USB-lisävarusteet konsolista.
  3. Liitä sensorin kaapeli konsolin takaosassa olevaan AUX-porttiin.
    Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen toimitettiin Kinect-sensorin mukana.
  4. Käynnistä konsoli.
  • Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli
  1. Sammuta virta konsolista.
  2. Irrota Kinect-sensori ja kaikki USB-lisävarusteet konsolista.
  3. Varmista, että virtajohto on liitetty toimivaan pistorasiaan.
  4. Varmista, että Kinectin USB-liitin on liitetty konsolin takaosaan.
  5. Käynnistä konsoli.

Jos tämä ratkaisu ei korjaa ongelmaa, siirry Online-palvelukeskukseen ja tee korjauspyyntö valitsemalla Aloita korjauspyyntö.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n takuu, rekisteröinti ja korjaus: usein kysytyt kysymykset.