Virhekoodi C000009c ilmenee, kun käytät Kinectiä

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhekoodin ja -sanoman käyttäessäsi Kinect-peliä:

C000009c

Tämä saattaa tarkoittaa, että Kinect-sensorissasi on ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Suorita Kinect-sensorin vianmääritys

Kokeile ohjeaiheessa Virhe: A problem has occurred with your Kinect Sensor (Kinect-sensorissasi ilmeni ongelma) kuvattuja vianmäärityksen vaiheita.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Tee korjauspyyntö

Siirry Xboxin online-palvelukeskukseen ja valitse Aloita korjauspyyntö.