Virhekoodi C00000C2 ilmenee, kun yrität käyttää Kinect-sensoria

Ongelma

Saat seuraavan virhekoodin käyttäessäsi Kinect-sensoriasi, ja valo palaa punaisena:

C00000C2

Tämä saattaa tarkoittaa, että sensoria ei ehkä ole liitetty oikein tai konsolin ohjelmisto on ehkä päivitettävä.

Ratkaisut

Kokeile ongelman korjaamista seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Päivitä konsoliohjelmisto

1. Aseta Kinect-pelilevy asemaan.
  2. Aloita peli Xbox-käyttöliittymästä.
  3. Jos konsoliohjelmisto on päivitettävä, näet seuraavan sanoman:

Update Required: An update has been found (Päivitys vaaditaan: Päivitys löydettiin). To apply this update, you must restart your console. (Päivitys vaaditaan: Päivitys löydettiin. Ota päivitys käyttöön käynnistämällä konsoli uudelleen.)

1. Asenna päivitys valitsemalla Yes, Restart (Kyllä. Käynnistä uudelleen).

Ratkaisu 2: Tarkista kaapelit

Xbox 360 S -konsoli

1. Sammuta virta konsolista.
  2. Irrota sensori konsolista, ja liitä sitten sensorin kaapeli konsolin takaosan AUX-porttiin.

Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen toimitettiin Kinect-sensorisi mukana.

1. Käynnistä konsoli.

Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli

1. Sammuta virta konsolista.
  2. Varmista, että virtajohto on liitetty toimivaan pistorasiaan.
  3. Varmista, että USB-liitin on liitetty konsolin takaosaan.

Kaapelin keskiosassa olevan valon tulisi olla vihreä.

Eikö merkkivalo ole vihreä? Varmista kaapelin toimivuus liittämällä se kokeeksi toiseen pistorasiaan. Jos kaapeli on vaihdettava uuteen, ota yhteyttä Xbox-tukeen. Lisätietoja on tämän sivun alareunan tukiosiossa.

1. Käynnistä konsoli.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: tee korjauspyyntö.

Jos edelliset vaiheet eivät ratkaisseet ongelmaa, siirry Online-palvelukeskukseen ja tee korjauspyyntö valitsemalla Aloita korjauspyyntö.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n takuu, rekisteröinti ja korjaus: usein kysytyt kysymykset.