Virhekoodi C0051011 ilmenee, kun yrität käyttää Kinect-sensoria

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhekoodin ja sanoman käyttäessäsi Kinect-sensoriasi:

USB-yhteydessä on ongelma.
C0051011

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox 360 -konsoliin on liitetty liian monta USB-lisävarustetta tai että jokin USB-laitteista ei toimi oikein.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma testaamalla USB-lisävarusteita ja poistamalla tai korvaamalla niitä tarpeen mukaan.

Xbox 360 E -konsoli

1. Sammuta virta Xbox 360 -konsolista.
  2. Irrota Kinect-sensori ja kaikki USB-lisävarusteet konsolista.
  3. Liitä sensorin kaapeli konsolin takaosassa olevaan AUX-porttiin.
    Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen toimitettiin Kinect-sensorin mukana.
  4. Käynnistä konsoli.
  5. Liitä USB-lisävarusteet yksitellen takaisin konsoliin ja tarkista, aiheutuuko ongelma jostakin lisävarusteesta. Jos USB-virhesanoma tulee edelleen näkyviin, konsoliin liitettyjä lisävarusteita on ehkä vähennettävä.

Xbox 360 S -konsoli

1. Sammuta virta konsolista.
  2. Irrota Kinect-sensori ja kaikki USB-lisävarusteet konsolista.
  3. Liitä sensorin kaapeli konsolin takaosassa olevaan AUX-porttiin.
    Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen toimitettiin Kinect-sensorin mukana.
  4. Käynnistä konsoli.
  5. Liitä USB-lisävarusteet yksitellen takaisin konsoliin ja tarkista, aiheutuuko ongelma jostakin lisävarusteesta.

Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli

1. Sammuta virta konsolista.
  2. Irrota Kinect-sensori ja kaikki USB-lisävarusteet konsolista.
  3. Varmista, että virtajohto on liitetty toimivaan pistorasiaan.
  4. Varmista, että Kinectin USB-liitin on liitetty konsolin takaosaan.
  5. Käynnistä konsoli.
  6. Liitä USB-lisävarusteet yksitellen takaisin konsoliin ja tarkista, aiheutuuko ongelma jostakin lisävarusteesta.

Jos tämä ratkaisu ei korjaa ongelmaa, siirry Online-palvelukeskukseen ja tee korjauspyyntö valitsemalla Aloita korjauspyyntö.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n takuu, rekisteröinti ja korjaus: usein kysytyt kysymykset.