Virhe C0051207 tulee näkyviin, kun yrität käyttää Kinect-sensoria

Ongelma

Saat seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität käyttää Kinect-sensoriasi:

Connect a valid sensor to your console
C0051207 (Kytke konsoliin kelvollinen sensori)

Tämä saattaa tarkoittaa, että Kinect-sensorisi ei ole kytketty oikein.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

• Varmista, että Kinect-sensori on liitetty oikein, ja yritä uudelleen.
    • Xbox 360 E -konsoli
  1. Sammuta virta konsolista.
  2. Irrota sensori konsolista, ja liitä sitten sensorin kaapeli konsolin takaosan AUX-porttiin.
    Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen toimitettiin Kinect-sensorin mukana.
  3. Käynnistä konsoli.
  • Xbox 360 S -konsoli
  1. Sammuta virta konsolista.
  2. Irrota sensori konsolista, ja liitä sitten sensorin kaapeli konsolin takaosan AUX-porttiin.
  3. Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen tuli Kinect-sensorisi mukana.

4. Käynnistä konsoli.
  • Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli
  1. Sammuta virta konsolista.
  2. Varmista, että virtajohto on liitetty toimivaan pistorasiaan.
  3. Varmista, että USB-liitin on liitetty konsolin takaosaan.
  4. Jaetun kaapelin keskiosassa olevan valon tulisi olla vihreä.

Eikö merkkivalo ole vihreä? Varmista kaapelin toimivuus liittämällä se kokeeksi toiseen pistorasiaan.

1. Käynnistä konsoli.