Virhekoodi xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-D000-0120 tulee näkyviin ladattuasi Kinect-sensorin päivityksen

Yleiskuvaus

Jos saat virhekoodin xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-D000-0120 (x-numerosarjat ovat riippuvaisia useista seikoista, kuten maantieteellisestä alueesta), ladattuasi Kinect-sensorin päivityksen, sensorissa on ilmennyt laitteistovika.

Tältä sivulta saat lisätietoja virhekoodista xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-D000-0120 ja tarvittavista toimista.

Tällä sivulla

Aiheet

Ongelma

Jos saat virhekoodin xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-D000-0120 ladattuasi Kinect-sensorin päivityksen, sensorissa on ilmennyt laitteistovika ja se on vaihdettava.