Xbox 360:n HDMI-kaapelin kuvaus

Yleiskuvaus

Tällä sivulla kuvataan Xbox 360:n HDMI-kaapelia, joka on yhteensopiva Xbox 360 E -konsolin, Xbox 360 S -konsolin ja alkuperäisen Xbox 360 -konsolin kanssa.

Ratkaisut

Kuvaus

Xbox 360:n HDMI-kaapelilla voit yhdistää Xbox 360 -konsolin HDMI-portilla varustettuun teräväpiirtotelevisioon. HDMI-kaapelia voi käyttää vain HDMI-portilla varustetun Xbox 360 -konsolin kanssa.

Huomautus: HDMI-kaapelit, jotka eivät ole Microsoftin valmistamia, toimivat myös HDMI-portilla varustettujen Xbox 360 -konsoleiden kanssa.

Kuva, jossa HDMI-kaapelin yksi pää on liitetty televisioon ja toinen pää on liitetty Xbox 360:een.

Perustoiminnot

Xbox 360:n HDMI-kaapeli siirtää 1080p-tarkkuuksien videosignaalin ja Dolby Digital 5.1 -äänisignaalin samassa kaapelissa. Kaapelin voi ketjuttaa: voit yhdistää kaapelin muihin HDMI-yhteensopiviin laitteisiin – esimerkiksi äänikooderiin – ja yhdistää sitten näitä laitteita teräväpiirtotelevisioihin. Voit tietysti liittää kaapelin suoraan televisioon.

Kun käytät HDMI-yhteyttä, älä määritä Xbox 360 -käyttöliittymän tarkkuutta itse. Konsoli havaitsee parhaan mahdollisen tarkkuuden automaattisesti HDMI-yhteyden välityksellä ja muokkaa tarkkuutta tämän mukaan.

Äänisovitin (valinnainen)

Xbox 360 HDMI AV -paketti sisältää myös Xbox 360 -äänisovitinkaapelin.

Huomautus Xbox 360 -äänisovitinkaapeli ei ole yhteensopiva Xbox 360 E -konsolin kanssa.

Se on ikään kuin pieni AV-liitäntäpaketti, jossa on RCA-stereoliitännät ja optinen S/PIF-liitäntä tai TOSLINK-portti.

Kaksi kaapelin liitintä on suunnattu Xbox 360 -äänisovittimen RCA-liittimiä kohti.

Äänisovitinkaapelia voi käyttää HDMI-kaapelin kanssa samanaikaisesti. Jos molemmat kaapelit on kytketty samanaikaisesti, Xbox 360 -konsoli lähettää äänet äänisovittimen kautta ja kuvan HDMI-kaapelin kautta. Tämän ansiosta voit liittää HDMI-liitännän teräväpiirtotelevisioon ja ääniliitännän johonkin toiseen haluamaasi laitteeseen.

Huomautus Xbox 360 -konsolissa on TOSLINK-tuloliitäntä konsolin takaosassa. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse käyttää äänisovitinta digitaalisille äänille. Kummatkin liitäntätavat toimivat kuitenkin samalla tavalla.

Lisätietoja

Huomautuksia

• Jos sinulla on äänivastaanotin, jossa on optinen äänituloliitäntä, liitä optinen äänikaapeli HDMI-äänisovittimeen (TOSLINK-liitännällä).
  • Xbox 360 S -konsolissa on TOSLINK-tuloliitäntä konsolin takaosassa. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse käyttää äänisovitinta digitaalisille äänille. Kummatkin liitäntätavat toimivat kuitenkin samalla tavalla.
  • Jos sinulla on äänivastaanotin, jossa on analoginen äänituloliitäntä, liitä optinen äänikaapeli HDMI-äänisovittimeen.