Langattoman Xbox 360 -verkkosovittimen liittäminen

Yleiskuvaus

Tämä artikkeli sisältää tietoja langattomasta Xbox 360 -verkkosovittimesta ja sen liittämisestä.

Ratkaisut

Tietoja langattomasta Xbox 360 -verkkosovittimesta

Langaton Xbox 360 N -verkkosovitin on yhteensopiva sekä alkuperäisen Xbox 360 -konsolin että Xbox 360 S -konsolin kanssa. Kun liität sovittimen Xbox 360 S -konsoliin, konsolin sisäinen langaton N-ominaisuus poistetaan käytöstä. (Ulkoinen sovitin voi lisätä signaalin voimakkuutta ja kaistanleveyttä, jos langaton tukiasema on kaukana konsolista.)
Langaton Xbox 360 G -verkkosovitin ja langaton Xbox 360 N -verkkosovitin

Langattoman Xbox 360 -verkkosovittimen liittäminen

Liitä langaton Xbox 360 -verkkosovitin Xbox-konsoliin seuraavasti:

1. Liitä langaton Xbox 360 -verkkosovitin Xbox 360 -konsolin takaosaan työntämällä sovittimen muoviset kielekkeet konsolin takaosan paikkoihin.

Huomautus Xbox 360 S -konsolissa näitä kiinnityspaikkoja ei ole, koska konsolissa on sisäinen langaton yhteys. Tietyissä tapauksissa langaton N-verkkosovitin tarjoaa kuitenkin paremman kantaman ja kaistanleveyden verrattuna Xbox 360 S -konsolin sisäiseen langattomaan yhteyteen. Jos käytät langatonta N-verkkosovitinta Xbox 360 S -konsolin kanssa, vedä sovittimen jalat esiin ja aseta se konsolin päälle tai sen viereen.

Kuvassa on osoitettu nuolilla, minne langaton Xbox 360 -verkkosovitin Xbox 360 -konsolin takaosassa kiinnitetään.
  1. Liitä USB-kaapeli konsolin takaosan USB-porttiin.
Nuoli osoittaa, minne langattoman Xbox 360 -verkkosovittimen USB-kaapeli Xbox 360 -konsolin takaosassa liitetään.

Huomautus Jos käytät sekä langatonta verkkosovitinta että Kinect-sensoria, liitä langaton sovitin konsolin etuosan USB-porttiin käyttämällä Kinect-sensorin mukana tullutta langattoman sovittimen jatkokaapelia.

Kuvassa näkyy langaton Xbox 360 -verkkosovitin, joka on liitetty langattoman sovittimen jatkokaapelilla Xbox 360 -konsolin etuosassa olevaan USB-porttiin.
  1. Käännä antennit ylös.
Langaton Xbox 360 -verkkosovitin, jonka antenni on käännetty ylös
  1. Jos konsolin takaosaan on liitetty verkkokaapeli, irrota se.
  2. Määritä konsolin langattomat asetukset. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360 -konsolin langattomien asetusten määrittäminen.