Xbox 360 Pelaa & Lataa -sarjan käyttäminen

Yleiskuvaus

Tämä artikkeli kertoo, kuinka lataat Xbox 360 -ladattavan akun käyttämällä Xbox 360 Pelaa & Lataa -sarjaa.

Ratkaisut

Akun lataaminen

Tämä artikkeli kertoo, kuinka lataat Xbox 360 -ladattavan akun käyttämällä Xbox 360 Pelaa & Lataa -sarjaa.

Akun lataaminen latauskaapelilla

Lataa akku käyttämällä latauskaapelia seuraavasti:

1. Paina AA-paristorasian yläosassa olevaa painiketta ja irrota se ohjaimesta vetämällä alaspäin.
  2. Aseta ladattava akku ohjaimen paristorasiaan ja lukitse se paikalleen painamalla.

Huomautus Vältyt nipistämästä sormiasi asettaessasi akkua, kun painat sen paikalleen vain litteää pintaa koskettamalla.

3. Liitä latauskaapeli ohjaimen etuosassa olevaan latausporttiin.

Tärkeää Älä liitä latauskaapelia, kun ohjaimeen ei ole asetettu ladattavaa akkua tai AA-paristorasiaa. Muuten ohjaimesi voi vaurioitua.

4. Liitä latauskaapeli ohjaimen porttiin.
  5. Käynnistä Xbox 360 -konsoli.

Huomautus Jos kokeilet seuraavia vaiheita käynnistämättä Xbox 360 -konsolia, akku ei lataudu.

6. Voit nyt jättää Xbox 360 -konsolisi päälle tai sammuttaa sen. Kummassakin tapauksessa latauskaapelin valo palaa punaisena merkiksi akun latautumisesta. Kun valo muuttuu vihreäksi tai sammuu, akku on täysin latautunut.

Huomautus Kun haluat sammuttaa Xbox 360 -konsolisi, mutta jatkaa akun lataamista, konsoli on sammutettava Xbox-käyttöliittymän kautta:

1. Pidä opaspainiketta painettuna, kun Xbox 360 -konsoli on yhä käynnissä.
    2. Näytön oikealle puolelle avautuu valikko. Vapauta opaspainike .
    3. Valitse Shut Down Console (Sammuta konsoli) ja paina A-painiketta . Näiden komentojen ansiosta konsoli jatkaa ladattavan akun lataamista valmiustilassa.

Huomautus Jos painat konsolin etuosan virtapainiketta tai sammutat sen virtalähteen, akun lataaminen loppuu.

Pelaaminen lataamisen aikana

Voit jatkaa Xbox 360 -konsolilla pelaamista ohjaimella samalla, kun ohjain latautuu. Ohjain jatkaa edelleen langattoman signaalin käyttämistä pelaamiseen, kun se on liitettynä latauskaapeliin. Älä käytä latauskaapelia, jos langattomaan ohjaimeen ei ole asetettu ladattavaa akkua tai AA-paristorasiaa.

Akun puhdistaminen

Jos akun liittimet on puhdistettava, käytä siihen vain kuivaa kangasta. Vesi tai kemikaalit voivat vaurioittaa liittimiä.