Kaiuttimen äänenvoimakkuuden tai kalibrointiäänen virheet

Kinect-kalibrointiongelmien vianmääritys

Kalibrointiääntä ei kuulunut. (8AC8000B, 8AC8000C, 8AC8000D)

Kinect ei kuullut koko kalibrointiääntä.

Kaiuttimien äänenvoimakkuus on liian suuri. (809B1084)

Kaiuttimien äänenvoimakkuus on liian pieni. (809B1085)

Jos jokin näistä sanomista tulee näkyviin, Kinect-sensorin mikrofonilla on ongelmia pelaajan äänen kuulemisessa.

Jos jokin näistä Kinect-kalibrointiäänen virhesanomista tulee näkyviin, valitse More Info (Lisätietoja), niin saat ehdotuksia ongelman korjaamiseksi. Kun olet tehnyt suositellut muutokset, tee testi uudelleen valitsemalla Try Again (Yritä uudelleen).

Jos Kinect-kalibrointiäänen virhe ei ole poistunut, varmista, että sensori on sijoitettu oikein. Ohjeet.