Sinua pyydetään Xbox 360 Kinect -pelissä kirjautumaan toistuvasti sisään

Kun käynnistät Kinect-pelin, sinua pyydetään toistuvasti kirjautumaan pelaajaprofiiliisi, ja sen jälkeen näkyviin tulee taas pelin aloitusnäyttö ja kehote kirjautua uudelleen sisään. Tämä ongelma ilmenee, jos käytätä offline-profiilia, joka ei ole yhteydessä Xbox Live -palveluun.

Ratkaisut

• Yhdistä Xbox 360 -konsolisi Xbox Live -palveluun
    Sinun on oltava kirjautuneena Xbox Live -tilillesi, jotta voit käyttää joitakin Kinect-sensorin ominaisuuksia ja profiiliasi.
    Jos ongelma ei ratkea, kokeile seuraavaa ratkaisua.
  • Päivitä konsoliohjelmisto
    1. Aseta Kinect-pelilevy asemaan.
    2. Käynnistä peli Xbox-käyttöliittymästä.
    3. Jos Xbox-konsolin ohjelmisto on päivitettävä, näet seuraavan sanoman:
      Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console. (Päivitys vaaditaan: Päivitys löydettiin. Ota päivitys käyttöön käynnistämällä konsoli uudelleen.)
    4. Asenna päivitys valitsemalla Yes, Restart (Kyllä. Käynnistä uudelleen).
  • Määritä Kinect ID offline-profiiliasi varten
    Voit kiertää ongelman määrittämällä Kinect ID:n pelaajaprofiiliasi varten. Voit tehdä sen määrittämällä Kinect ID:n ohjeaiheen Automaattinen kirjautuminen Kinectin avulla mukaisesti ja käynnistämällä sitten Kinect-pelin. Käynnistä peli ja kirjaudu sisään Kinect-liikkeillä ohjaimen käyttämisen sijasta. (Jos käytät ohjainta pelin aikana, ongelma saattaa ilmetä uudelleen.)