Virhesanomia, kun Xbox 360 Kinect -sensorissa ei ole valoa

Näet jonkin seuraavista virhesanomista ja -koodeista, kun Xbox 360:n Kinect-sensorin valo ei syty:

Sensor disconnected (C000009D) (Sensorin yhteys on katkennut)

This game requires a Kinect Sensor (C000009D) (Peli vaatii Kinect-sensorin)

The Kinect sensor isn't connected (C000009D) (Kinect-sensoria ei ole liitetty)

Kinect is turned off (8000000F) (Kinect on sammutettu)

The Kinect sensor was unplugged (C000020C) (Kinect-sensori oli irrotettu)

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox 360:n Kinect-sensoria ei ole kytketty oikein.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla. Jos jokin ratkaisu ei toimi, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Ratkaisu 1: Päivitä Xbox 360 -konsolin ohjelmisto

Toimi näin:

1. Aseta Kinect-pelilevy asemaan.
  1. Käynnistä peli Xbox-käyttöliittymästä.
  2. Jos Xbox-konsolin ohjelmisto on päivitettävä, näet seuraavan sanoman:

Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console. (Päivitys vaaditaan: Päivitys löydettiin. Ota päivitys käyttöön käynnistämällä konsoli uudelleen.)

3. Asenna päivitys valitsemalla Yes, Restart (Kyllä. Käynnistä uudelleen).

Ratkaisu 2: Tarkista kaapelit

Toimi näin:

• Xbox 360 E -konsoli
  1. Sammuta konsoli.
    Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen tuli Kinect-sensorisi mukana.
  1. Liitä sensorin kaapeli konsolin takaosassa olevaan AUX-porttiin.
  2. Käynnistä konsoli.
  • Xbox 360 S -konsoli
  1. Sammuta konsoli.
    Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen toimitettiin Kinect-sensorin mukana.
  1. Liitä sensorin kaapeli konsolin takaosassa olevaan AUX-porttiin.
  2. Käynnistä konsoli.
  • Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli
  1. Sammuta konsoli.
  2. Varmista, että virtajohto on liitetty toimivaan pistorasiaan ja että USB-liitin on liitetty konsolin takaosaan.
  1. Kaapelin keskiosassa olevan valon tulisi olla vihreä:
Eikö merkkivalo ole vihreä? Varmista kaapelin toimivuus liittämällä se kokeeksi toiseen pistorasiaan. Jos vihreää valoa ei edelleenkään näy, kaapeli on vaihdettava. Voit tilata uuden kaapelin vanhan tilalle verkon Xbox-huoltokeskuksesta (kirjaudu sisään omalla Microsoft-tililläsi). Toiminto saattaa vaatia konsolin rekisteröinnin.
  1. Käynnistä konsoli.

Ratkaisu 3: Ota Kinect-sensori asetuksissa käyttöön

Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Kinect Settings (Kinect-asetukset).
  3. Valitse Kinect Sensor (Kinect-sensori) ja sen jälkeen On (Käytössä).

Ratkaisu 4: Tee korjauspyyntö

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, Kinect-sensori on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.