Xbox 360 Kinect -sensorin vilkkuva vihreä valo

Yleiskuvaus

Aina kun käynnistät Xbox 360 -konsolisi, Kinect-sensorin valo vilkkuu yleensä vihreänä jopa minuutin ajan. Saatat myös nähdä seuraavan sanoman ruudulla:

The sensor is starting up. (Sensori käynnistyy.) Please stand by (Sensori käynnistyy. Odota).

Jos sensorin valo välkkyy yli 90 sekunnin ajan, kokeile seuraavia toimia:

1. Käynnistä konsoli uudelleen.
  2. Odota 90 sekuntia.

Jos sensorin valo ei vaihdu tasaisen vihreäksi, kokeile konsolin ohjelmiston päivittämistä.

Päivitä Xbox 360 -konsolin ohjelmisto

1. Aseta Kinect-pelilevy asemaan.
  2. Aloita peli Xbox-käyttöliittymästä.
  3. Jos konsoliohjelmisto on päivitettävä, näet seuraavan sanoman:

Update Required: An update has been found (Päivitys vaaditaan: Päivitys löydettiin). To apply this update, you must restart your console. (Päivitys vaaditaan: Päivitys löydettiin. Ota päivitys käyttöön käynnistämällä konsoli uudelleen.)

4. Asenna päivitys valitsemalla Yes, Restart (Kyllä. Käynnistä uudelleen).

Vilkkuuko vihreä valo edelleen? Ota yhteyttä Xbox-tukeen. Lisätietoja on tämän sivun alareunan tukiosiossa.

Huomautus Jos sinulla ei ole Kinect-pelilevyä käytettävissä, saat lisätietoja muista päivitysvaihtoehdoista tutustumalla kohtaan Päivitä konsoliohjelmisto.