Xbox 360 Kinectiin ilmestyy punainen valo ja virhesanoma Kinect sensor has insufficient power (Kinect-sensori ei saa tarpeeksi virtaa)

Lähikuva Xbox 360 Kinect -sensorista, jonka punainen valo palaa.

Näet Xbox 360:n Kinect-sensorissa seuraavan virhesanoman ja punaisen valon:

The Kinect sensor has insufficient power (C0051202) (Kinect-sensori ei saa tarpeeksi virtaa)

Tämä saattaa tarkoittaa, että Kinect-sensoria ei ole liitetty oikein tai Xbox 360 -konsolin ohjelmisto on päivitettävä.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla. Jos jokin ratkaisu ei toimi, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Ratkaisu 1: Päivitä Xbox 360 -konsolin ohjelmisto

Toimi näin:

1. Aseta Kinect-pelilevy asemaan.
Pelilevyä asetetaan Xbox 360:een.
  1. Käynnistä peli Xbox-käyttöliittymästä.
  2. Jos konsoliohjelmisto on päivitettävä, näet seuraavan sanoman:

Update Required: An update has been found (Päivitys vaaditaan: Päivitys löydettiin). To apply this update you must restart your console. (Päivitys vaaditaan: Päivitys löydettiin. Ota päivitys käyttöön käynnistämällä konsoli uudelleen.)

3. Asenna päivitys valitsemalla Yes, Restart (Kyllä. Käynnistä uudelleen).

Ratkaisu 2: Tarkista kaapelit

Toimi näin:

• Xbox 360 E -konsoli
    1. Sammuta konsoli.
      Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen toimitettiin Kinect-sensorin mukana.
    2. Liitä sensorin kaapeli konsolin takaosassa olevaan AUX-porttiin.
Kinect-sensoria liitetään Xbox 360 E -konsoliin.
    1. Käynnistä konsoli.
  • Xbox 360 S -konsoli
    1. Sammuta konsoli.
    2. Irrota sensori konsolista, ja liitä sitten sensorin kaapeli konsolin takaosan AUX-porttiin.
Kinect-sensoria liitetään Xbox 360 S -konsoliin.

Tärkeää Irrota virta- ja USB-sovitinkaapeli, jos sellainen toimitettiin Kinect-sensorisi mukana.

1. Käynnistä konsoli.
  • Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli
    1. Sammuta konsoli.
    2. Varmista, että virtajohto on liitetty toimivaan pistorasiaan ja että USB-liitin on liitetty konsolin takaosaan.
Kinect-sensorin kaapelia liitetään alkuperäiseen Xbox 360 -konsoliin ja virtajohtoa liitetään pistorasiaan.

Jaetun kaapelin keskiosassa olevan valon tulisi olla vihreä.

Lähikuva alkuperäisen Xbox 360 Kinect -sensorin jaetusta kaapelista, jossa näkyy, missä vihreä valo sijaitsee.

Eikö merkkivalo ole vihreä? Varmista kaapelin toimivuus liittämällä se kokeeksi toiseen pistorasiaan. Jos vihreää valoa ei edelleenkään näy, kaapeli on vaihdettava. Voit tilata uuden kaapelin vanhan tilalle verkon Xbox-huoltokeskuksesta (kirjaudu sisään omalla Microsoft-tililläsi). Toiminto saattaa vaatia konsolin rekisteröinnin.

1. Käynnistä konsoli.

Ratkaisu 3: Tee korjauspyyntö

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, Kinect-sensori on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.